Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu”

Ministrul-Educatiei-despre-inchiderea-scolilor-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Monica Anisie a vorbit marți despre o posibilă intrare a Bucureștiului în scenariul trei. Potrivit acesteia, dacă în mai multe zile există pragul 3, se va trece la scenariul roșu, iar școlile vor fi închise. Mai mult, ministrul Educației le-a recomandat bucureștenilor să fie pregătiți pentru scenariul 3.
Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu”
Monica Anisie a vorbit marți la Digi24 despre situația în care Bucureștiul ar putea intra în scenariul roșu. Conform acesteia, oamenii trebuie să fie pregătiți pentru scenariul roșu, mai ales dacă timp de mai multe zile va exista pragul 3. De asemenea, Ministrul Educației a declarat că se iau în considerare toate variantele pentru organizarea școlilor, în cazul în care numărul de cazuri noi de coronavirus în Capitală este în creșteră.

„Noi am luat în calcul toate variantele posibile, astfel încât să nu fie puși în pericol elevii și profesorii. La momentul acesta, rata la nivelul Municipiului București este de 2.69, deci nu s-a trecut peste pragul de 3. Prin urmare, noi am avut doar o ședință de lucru, pentru a fi pregătiți. Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu Așa cum bine se știe, în Ordinul de ministru comun, realizat cu ministrul Sănătății, există prevăzut acest lucru, că dacă mai multe zile există pragul de 3, rata de infectare la nivel de localitate, se trece de scenariul roșu”, a spus Monica Anisie.
Școlile vor intra în regim online
Premierul Ludovic Orban a declarat sâmbătă că, în cazul în care la București numărul infectărilor de coronavirus va depăși pragul de 3 la mia de locuitori, școlile vor intra în regim online. „Este reglementat în hotărârea de guvern. Dacă este depăşită rata de incidenţă de 3 la mie, cazuri cumulate pe ultimele 14 zile, şcolile vor trece în regim online, integral. Sperăm să nu se ajungă aici şi am convingerea că oamenii înţeleg situaţia prin care trecem, că vor avea grijă şi că se vor păzi de infectare„, preciza premierul .

Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu” , Mozocu.Org , Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu” , Mozocu, Ministrul Educației, despre închiderea școlilor. „Să fim pregătiți dacă intrăm în scenariul roșu”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top