Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta”

122077214_3554353917935407_4036426627383157691_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Anisia Gafton, prima eliminată din emisiunea ”Ferma” de la PROTV a dezvăluit unele lucruri din cadrul renumitului show. Actrița de stand-up comedy a precizat că toate concurentele erau atrase de fizicul lui Andrei Stoica. Și nu doar acestea, ci și prezentatoarea, Mihaela Rădulescu.
Andrei Stoica, ispita Mihaelei Rădulescu
Concurentul Andrei Stoica a atras toate privirile concurentelor de la noul sezon Ferma de la PROTV. Fizicul său a atras-o chiar și pe prezentatoarea show-ului, Mihaela Rădulescu, a mărturisit Anisia Gafton. Ironică, actrița a precizat că defectul major al lui Andrei Stoica este verigheta.

“Mihaela Rădulescu este senzațională, este frumoasă și foarte amuzantă. Și Mihaelei îi plăcea de Andrei Stoica. Cel mai mare defect al lui era verigheta”, a povestit Anisia Gafton la Pro TV.

Andrei Stoica, posibil câștigător al Ferma
Mai mult, ea crede că Andrei Stoica va câștiga noul sezon al emisiunii de la Protv.

“E un bărbat de caracter, puternic și fizic, și psihic. Eu cred că el va câștiga”, a mărturisit Anisia Gafton.

Cine este Andrei Stoica
Andrei Stoica este campion mondial la superkombat și cel mai atrăgător concurent din reality show-ul Ferma, difuzat de Pro Tv și prezentat de Mihaela Rădulescu. Sportivul are un fizic de invidiat și în trecut a participat și la Exatlon, o producție a Kanal D, dar atunci a părăsit destul de devreme concursul.

Și atunci ca și acum a fost coleg de show cu Anda Adam și de aici doar un pas până la multe speculații legate de o relație între cei doi. Artista a infirmat, însă toate zvonurile și a explicat că pe ea și pe Andrei Stoica îi leagă o frumoasă legătură de prietenie.

Ce spune Anda Adam despre relația cu Andrei Stoica
„Noi eram prieteni dinainte de plecarea în Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact ca și în Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat.

Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu. Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat. Și în Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii ca într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat.
Inclusiv în Ferma, cei mai mulți avem familii acasă; probabil la cei care sunt singuri, dacă se plac și există un flirt, poate apărea ceva. Noi, ceilalți, ne ajutăm cu orice este nevoie și este o relație de prietenie-frăție combinată cu faptul că înțelegi că ești într-o competiție.

Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta” , Mozocu.Org , Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta” , Mozocu, Mihaela Rădulescu a pus ochii pe un bărbat însurat: „Cel mai mare defect al lui e verigheta”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top