Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor?

Ludovic-Orban-pune-piciorul-in-prag-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Premierul României a făcut un anunț important care prevede noi restricții. Ludovic Orban a declarat că va propune interzicerea evenimentelor private, deoarece oamenii nu vor să respecte restricțiile impuse de autorități, și anume purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanței sociale.
Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor?
Premierul Ludovic Orban a făcut luni un anunț important referitor pentru români. Acesta a declarat că va propune sistarea evenimentelor private, deoarece oamenii nu respectă măsurile luate de autorități. ”Eu voi propune sistarea evenimentelor private, este clar că sunt focare de covid-19. Am putea reveni la vechiul sistem cu organizarea evenimentelor cu maxim 20 de persoane, însă vedeți că mulți dintre organizatori nu respectă aceste reguli”, a spus Orban.

De asemenea, premierul a declarat că anumite voci mai radicale vor interzicerea totală a evenimentelor private. Așadar, în următoarele zile, Guvernul va elabora o nouă decizie pentru prelungirea stării de alertă, pe baza căreia se vor emite noi restricții.

Premierul României, apel către cetățeni
Totodată, Orban a transmis un mesaj către toți românii. Premierul le cere acestora să nu mai participe la evenimente private sau nunți, pentru că acestea sunt cele mai periculoase locuri în care virusul se răspândește foarte repede. ”Le recomand oamenilor să nu se mai ducă la nunți. Am văzut evenimente, nunți de 300 sau 350 de oameni, unde nu se respecta nicio regulă.
Este esențial să respectăm regulile, masca, distanțarea. Din păcate, încă mai sunt oameni care nu respectă regulile.”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor? Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor? , Mozocu.Org , Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor? , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor? , Mozocu, Ludovic Orban pune piciorul în prag. Ce le va interzice românilor?

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top