Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: „Pisează nişte usturoi, pune-l în…

122972765_3576892329014899_3236534446108383617_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, trei leacuri utile pentru guturai. Acestea se bazează pe usturoi, un renumit antibiotic natural.

”Dai foc la tija de usturoi, ea va fumega, tragi pe o nară fumul, apoi pe cealaltă. Așa desfundăm căile respiratorii, sinusurile”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

A doua rețetă: pisăm usturoi, îl punem în tifon și ne dăm cu cremă pe nas. Apoi, aplicăm usturoiul pisat și îl lăsăm acolo peste noapte. În acest fel, guturaiul ne va trece mai repede.

Al treilea sfat: tot pentru desfundarea nasului, punem câte o picătură de iod pe fiecare nară.

Cine este Lidia Fecioru
Lidia Fecioru prezintă emisiunea Adevăruri Ascunse, de pe Antena 3, alături de jurnalista Maria Coman. Are 57 de ani și până să devină celebră a avut mai multe meserii. În cele din urmă, s-a reorintat către cee ace a iubit cel mai mult. Astfel că, pentru cei care sunt curioși ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru în urmă cu mai mulți ani, iată câteva detalii din viața acesteia.Ce făcea, de fapt, Lidia Fecioru înainte de Antena 3. Detalii mai puțin cunoscute din viața ei
În vârstă de 57 de ani, Lidia Fecioru a fost, pe rând, coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută și pentru faptul că a reușit să slăbească 30 de kilograme, în doar șapte luni. Ea a ajuns de la 90 de kilograme, la 70, într-un timp mai mult decât record. Vedeta a ținut regimul de slăbire Demis Roussos. Ea transmite legate de acest aspect că cel mai important lucru atunci când orești să slăbești este să îți menții poftele în frâu. Totodată, la nivel psihic trebuie să fie ordine pentru a putea exista ordine și în viața reală.

Puțină lume știe că Lidia Fecioru este orginara din Republica Moldova și că acolo a și făcut Facultatea de Medicină, specializarea Medicină Legală. De altfel, o vreme, Lidia Fecioru a lucrat că medic legist la Departamentul de crimă organizată din Chișînău și spune că atunci i-au fost de ajutor, pentru prima dată, puterile ei paranormale.

Bioterapeuta a recunoscut că facultatea nu a ajutat-o prea mult
„Aveam, tot timpul, senzația că știu toate cursurile, în amănunt, că le-am mai învățat cândva. Când mi s-a făcut astrogramă, s-a văzut, acolo, că de trei vieți încoace mă ocup cu asta. Probabil că de aceea știu o groază de lucruri pe care nu le-am citit, nu le-am învățat nicăieri în viață asta. Dar le știu, pur și simplu!”, a povestit parapsihologul Lidia Fecioru.

După 1991, Lidia Fecioru s-a mutat in România, unde are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și mereu la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.

Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: „Pisează nişte usturoi, pune-l în… Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: „Pisează nişte usturoi, pune-l în… , Mozocu.Org , Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: „Pisează nişte usturoi, pune-l în… , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: „Pisează nişte usturoi, pune-l în… , Mozocu, Lidia Fecioru a dezvăluit LEACUL care te scapă de o boală supărătoare: „Pisează nişte usturoi, pune-l în…

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top