La trei luni de când a născut, femeia cu 15 copii este din nou gravidă: „Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu”

118803134_3526146557450864_5426966451562697091_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


O femeie din Statele Unite, care are nu mai puțin de 15 copii, este însărcinată cu al 16-lea, la nici trei luni de la ultima naștere. Mai mult, spune că nu exclude posibilitatea de a face și mai mulți copii pe viitor, pentru că ea și soțul nu folosesc deloc contraceptive.
La 37 de ani, Patty Hernandez, din Carolina de Nord, are deja 15 copii. Ea și soțul ei, Carolos (38 de ani) locuiesc într-o casă cu cinci dormitoare, dar nu par deloc deranjați de „aglomerația” din cămin și de cheltuielile enorme.

Patty a adus pe lume al 15-lea ei copil în urmă cu doar trei luni, dar deja este însărcinată cu al 16-lea. Este vorba despre o fetiță, care va veni pe lume în luna mai a anului 2021, conform Daily Mail.

Cuplul are 15 copii pentru că se lasă în voia Domnului

Chiar cei doi soți recunosc că nu folosesc contraceptive și că lasă totul în voia lui Dumnezeu. În ultimii ani, cam așa a arătat „rutina” lor: Patty dă naștere unui copil, iar trei luni mai târziu rămâne iar gravidă.

„Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu, așa că orice ne va da Domnul vom fi fericiți. Nu folosim contraceptive. De obicei, la trei luni după ce nasc, rămân însărcinată din nou”, a explicat mama-eroină.

Cum era de așteptat, nu este deloc ieftin să întreții atât de mulți copii. Patty și Carlos cheltuiesc 500 de dolari săptămânal, numai pe mâncare și scutece. Au un autobuz cu 16 locuri, dar care a ajuns neîncăpător… așa că trebuie să își cumpere și o mașină nouă.
Soții Hernandez au cinci băieți, zece fete și șase perechi de gemeni. Cel mai mare copil are 12 ani, iar cel mai mic are patru luni.

La trei luni de când a născut, femeia cu 15 copii este din nou gravidă: „Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, La trei luni de când a născut, femeia cu 15 copii este din nou gravidă: „Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu” , Mozocu.Org , La trei luni de când a născut, femeia cu 15 copii este din nou gravidă: „Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, La trei luni de când a născut, femeia cu 15 copii este din nou gravidă: „Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu” , Mozocu, La trei luni de când a născut, femeia cu 15 copii este din nou gravidă: „Am lăsat totul în grija lui Dumnezeu”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top