Klaus Iohannis, despre evoluția numărului de cazuri de coronavirus: „Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în martie va fi mai bine decât în decembrie”

121329022_3542636832440449_1087172187816410122_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Întrebat în conferința de presă de marți seară dacă estimează că în primăvară vor fi mai puține cazuri noi de coronavirus pe teritoriul României, Klaus Iohannis a spus că a vorbit cu mai mulți specialiști și niciunul dintre aceștia nu i-a spus că peste 6 luni lucrurile vor sta mai bine.
Klaus Iohannis spune că nu sunt semne de ameliorare
Klaus Iohannis a spus că din informațiile pe care le are, pandemia nu va fi învinsă până în primăvară, fapt ce îi întărește convingerea că alegerile parlamentare trebuie să aibă loc în luna decembrie.

„Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în marteie va fi mai bine decât în decembrie. Dacă avem noroc și se găsește un vaccin viabil, să ne așteptăm la o îngrădire a pandemiei. Mult mai bine ar fi respectăm, regulile. Iarna lucrurile sunt mai complicate, se suprapune gripa cu pandemia de covid, din cauza vremii reci mai mulți oameni vor avea tot felul de viroze, lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate”, a spus Klaus Iohannis.
Iohannis: „E nevoie de alegeri pentru un nou parlament cu puteri depline și acest lucru se va întâmpla în 6 decembrie”
Președintele Klaus Iohannis crede în continuare în organizarea alegerilor parlamentare, care ar trebui să aibă loc pe 6 decembrie. Acesta a adus în discuție problema finalizării actualului mandat, menționând că România are nevoie de un parlament cu puteri depline, spunând că „acest lucru se va întâmpla în 6 decembrie.”

Cu toate că numărul de infectări cu noul coronavirus evoluează galopant, președintele a repetat în ultimele săptămâni cât de importantă este ca România să aibă un nou parlament, care să poată vota noul buget și alte acte legislative.

„Din păcate, evoluția pandemiei e de observat nu doar la noi, ci în întreaga Europă. Ar fi o scuză foarte ieftină să căutăm un politician sau mai mulți vinovați. Autoritățile s-au străduit să facă tot ce e posibil pentru a preveni extinderea pandemiei, rezultatele sunt cele pe care le vedem. Nu am ajuns într-o situație critică în ce privește locurile la ATI, dar e clar că în acest moment trebuie să luăm măsuri mai hotărâte dacă vrem să încetinim pandemia. Trebuie să vedem și în ce societate vrem să trăim, una panicardă, care se ascunde, sau una care respectă regulile și își duce viața democratică mai departe. Esența democrației stă în alegeri.
Mandatul parlamentului se termină în decembrie și e nevoie de alegeri pentru un nou parlament cu puteri depline și acest lucru se va întâmpla în 6 decembrie”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre evoluția numărului de cazuri de coronavirus: „Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în martie va fi mai bine decât în decembrie” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Klaus Iohannis, despre evoluția numărului de cazuri de coronavirus: „Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în martie va fi mai bine decât în decembrie” , Mozocu.Org , Klaus Iohannis, despre evoluția numărului de cazuri de coronavirus: „Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în martie va fi mai bine decât în decembrie” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Klaus Iohannis, despre evoluția numărului de cazuri de coronavirus: „Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în martie va fi mai bine decât în decembrie” , Mozocu, Klaus Iohannis, despre evoluția numărului de cazuri de coronavirus: „Am întrebat pe mai mulți, niciunul nu mi-a spus că în martie va fi mai bine decât în decembrie”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top