Klaus Iohannis, conferință de presă în ziua cu record absolut de cazuri de coronavirus. „Măsurile de restricție sunt inevitabile”

Declaratie-iohannis-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Președintele Klaus Iohannis susține o conferință de presă la Palatul Cotroceni după ce miercuri a fost raportat un nou record de cazuri de coronavirus. Astăzi au fost înregistrate 2,958 de noi cazuri de coronavirus și 82 de decese în numai 24 de ore.
Klaus Iohannis, conferință de presă la Cotroceni
Miercuri a fost înregistrate 2.958 de cazuri de coronavirus și 82 de decese în ultimele 24 de ore.

România a cunoscut în ultima săptămâna cea mai mare crestere de cazuri Covid-19. Sunt sifre extrem de îngrijorătoare. Astfel, președintele României a făcut declarații importante referitoare la măsurile de restricții impuse din cauza Covid-19. Totodată, începând de azi au intrat în vigoare mai multe restricții în județele care înregistrează un număr mare de cazuri de COVID. S-au închis restaurantele în interior, cafenelele, teatrele și cinematografele.

„Am cunoscut în ultima săptămână cea mai mare creștere a numărului de cazuri. Sunt cifre extrem de îngrijorătoare. Tendința actuală este una de creștere accelerată care duce la aglomerarea spitalelor și la un număr tot mai mare al deceselor. Masurile de restrictiile sunt inevitabile, cu cât mai repede sunt introduse, cu atât mai rapid își vor produce efectele„, a spus Iohannis.

Ce se va întâmpla cu zonele infectate?
De asemenea, Iohannis a declarat că nu este nevoie să fie închisă toată țară. În cazul în care sunt focare de infecții în unele zone din România, doar acelea vor fi închise. „Avem în continuare, situații diferite, sunt comune, orase în care numarul de bolnavi este mare și comune unde deja cazurile au dispărut. Este foarte bine să se reacționeze local„, a mai spus Iohannis.
Iohannis atacă dur PSD-ul. Potrivit acestuia, autoritățile au acționat corect. Întrebat dacă are vreun mesaj pentru persoanele ale căror activități au fost închise astăzi, Iohannis a spus că domeniul cultural este grav afectat de coronavirus. Se pare că experții sunt de părere că cei din cultură sunt expuși virusului, motiv pentru care activitățile culturale au fost închise.

Klaus Iohannis, conferință de presă în ziua cu record absolut de cazuri de coronavirus. „Măsurile de restricție sunt inevitabile” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Klaus Iohannis, conferință de presă în ziua cu record absolut de cazuri de coronavirus. „Măsurile de restricție sunt inevitabile” , Mozocu.Org , Klaus Iohannis, conferință de presă în ziua cu record absolut de cazuri de coronavirus. „Măsurile de restricție sunt inevitabile” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Klaus Iohannis, conferință de presă în ziua cu record absolut de cazuri de coronavirus. „Măsurile de restricție sunt inevitabile” , Mozocu, Klaus Iohannis, conferință de presă în ziua cu record absolut de cazuri de coronavirus. „Măsurile de restricție sunt inevitabile”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top