Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarma.

download-1-740x726-1.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un puternic semnal de alarma. In plina pandemie, oamenii se confrunta cu alta nenorocire.
E alerta in 40 de judete din tara. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a anuntat ca sunt 525 de focare active de pesta porcina africana in tara, in 40 de judete.

”In Romania, la data de 02.10.2020, pesta porcina africana (PPA) evolueaza in 40 de judete din care in 36 de judete sunt afectati de virusul pestei porcine africane atat porcii domestici cat si mistretii, in 2 judete sunt afectati de virusul PPA numai mistretii, iar in 2 judete sunt afectati numai porcii domestici. In prezent sunt active un numar de 525 de focare PPA, din care 14 focare in exploatatii comerciale si 3 focare in exploatatii comerciale de tip A”, a anuntat ANSVSA, intrun comunicat.

Potrivit ANSVSA, in intervalul 24.09. – 30.09.2020 au fost inregistrate 27 focare noi de PPA si au fost stinse 19 focare.

”De la prima semnalare a prezentei virusului PPA in Romania, pe data de 31 iulie 2017 si pana in prezent, au fost diagnosticate 3.918 cazuri la mistreti in 38 de judete. In conformitate cu prevederile europene, cazurile la mistreti se sting dupa cel putin 2 ani de la aparitia lor”, a anuntat ANSVSA.

Inca o boala face ravagii in Romania.

Judetele afectate
Potrivit autoritatilor ,in judetul Teleorman s-au inregistrat cele mai multe cazuri de mistreti morti, cu PPA, respectiv 492, iar 48 de mistreti bolnavi au fost vanati.

Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarma. Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarma. , Mozocu.Org , Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarma. , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarma. , Mozocu, Inca o boala face ravagii in Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor trage un semnal de alarma.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top