Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului

Icoana-Sfintei-Parascheva-plange_-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


După ce autoritățile au decis ca românii din alte localități să nu mai participe la pelerinajul Sfintei Parascheva la Iași, în mediul online a circulat o fotografie cu icoana Sfintei Parascheva care ar fi început să plângă. Jurnalistul Lucian Mândruță a demontat această informație.
Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului
În aceste zile a apărut pe internet o imagine cu icoana Sfintei Parascheva care plânge după anularea pelerinajului pentru a limita răspândirea coronavirusului. Jurnalistul Lucian Mândruță a ținut să clarifice situația. Conform acestuia, imaginea a fost făcută în 2017, fiind folosită acum pentru a-i manipula pe credincioși. „Fotografie din 2017 folosită la manipulare zilele acestea. A circulat în week-end, în cercurile ultra-ortodoxe, povestea această a unei icoane a Sfintei Parascheva care a început să plângă.

Povestea a avut câteva mii de distribuiri, Chit că știrea avea frumoasă vârstă de 3 ani și se întâmplă la Târgoviște, nu Iași. Nici măcar cei care au avut bunul simt să se informeze și să afle că nu-i recentă n-au șters-o. Doar au adăugat scuze, cum vedeți pe wall-ul acestui cetățean”, a spus Lucian Mândruță.

Adevărul despre icoana Sfânta Parascheva care plânge
Lucian Mândruță este de părere că adevărul despre icoana Sfânta Parascheva care plânge, dar oamenii credincioși vor să creadă că acest lucru este real. Este pentru prima oară în ultima sută de ani, când persoanele credincioase nu mai au voie să meargă la pelerinajul Sfintei Parascheva, din cauza pandemiei de coronavirus.

Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului , Mozocu.Org , Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului , Mozocu, Icoana Sfintei Parascheva plânge? Imaginea controversată după anularea pelerinajului

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top