Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică. Emoții de nedescris la malul mării

fvsfad.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Gina Pistol se pregătește să devină mamă și nu ezită o clipă să se bucure de fiecare clipă. O demonstrează una dintre fotografiile postata zilele acestea pe rețelele de socializare, în care, cu zâmbetul pe buze, lângă malul mării își arată burtica de graviduță.
Gina Pisto și-a arătat burtica de graviduță
Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică la malul mării. Cu părul purtat de vânt și cu un zâmbet larg pe chip, vedeta pare că se bucură tot mai mult de noul statut. Asta în timp ce se află în vacanță cu soțul ei, Smiley, dar și cu Ștefania și Speak, un alt cuplu faimos din showbiz, informează cancan.ro. Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” este îmbrăcată într-o rochie bleu, cu floricele, iar în spatele ei se văd valurile, de aceeași culoare. Imediat a primit multe mesaje, pe Instagram, unde urcase fotografie.

Odată cu postarea fotografiei, fanii au empatizat cu bucuria Ginei
Comentariile de apreciere din partea fanilor nu au întârziat să apară, imediat ce fotografia a fost postată de Gina Pistol pe Instagram.
”Știu ce simți ❤️… am simțit si eu de curând aceste sentimente. Nu degeaba se zice că ultima speranță moare ultima… iar când crezi ca nu mai ai nici o speranță, viața îți dă această șansă… să devii mamă. Retrăiesc acele emoții. Emoții plăcute și de neegalat… Bucuria și entuziasmul acesta sincer îmi pătrunde inima… iar chipul tău transmite acea fericire”,a scris o fană.

”Miracolele chiar se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin, atunci când ai renunțat! Dacă Dumnezeu vrea, orice este posibil. Mă rog pentru tine ca fiecare zi să îți fie doar zâmbet și burtica să crească sănătoasă și frumoasă! Anul acesta am născut primul meu copil.. după 13 ani de așteptări și luptă! Miracolele există. Sarcină fericită”, a mai scris o admiratoare a Ginei.

Gina Pistol și Smiley i-au luat prin surprindere pe fani
Gina Pistol și Smiley și-au anunțat de curând fanii că vor deveni părinți. Smiley avea să posteze, pe Instagram, un mesaj pentru fanii lui și ai Ginei, care împărtășesc bucuria celor doi. ”A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje”, a scris Smiley.

Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică. Emoții de nedescris la malul mării Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică. Emoții de nedescris la malul mării , Mozocu.Org , Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică. Emoții de nedescris la malul mării , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică. Emoții de nedescris la malul mării , Mozocu, Gina Pistol și-a arătat burtica de mămică. Emoții de nedescris la malul mării

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top