George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan

121480451_3539972312706901_2925761355437578351_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea, Ella, a împlinit 4 ani, ocazie de care actorul a profitat pentru a-și face un nou tatuaj cu fetițele sale. Întrebarea care stă pe buzele tuturor acum este ce s-a întâmplat cu celelalte tatuaje pe care le avea cu Andreea Bălan.
George Burcea s-a decis să-și facă un nou tatuaj, chiar în ziua în care fiica sa cea mare a împlinit 4 ani. Concurentul de la Ferma și-a făcut un nou tatuaj cu el și fetițele sale: Ella și Clara.

În ciuda faptului că se află în plin divorț și în ciuda divergențelor pe care le-ar avea cu Andreea Bălan, fiicele sale rămân cele mai importante din viața sa.

Totuși, mulți se întreabă ce s-a întâmplat cu celelalte tatuaje, în care apărea și Andreea Bălan, mai ales în contextul în care are o nouă iubită: le-a șters pentru a le înlocui cu acesta nou sau pur si simplu acesta a fost făcut separat? Reamintim că înainte de acest tatuaj, George Burcea mai avea unul cu fetițele și fosta lui parteneră, Andreea Bălan.

George Burcea, despre tatuajul cu Andreea Bălan: „Nu l-am făcut să-l șterg!”
George Burcea și-a prezentat tatuajele mai vechi la Ferma, unde a ținut să sublinieze că, în ciuda divorțului, nu are de gând să șteargă tatuajul cu Andreea Bălan pentru că indiferent de ceea ce se va întâmpla între ei, ea va rămâne mama copiilor lui.
Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!’, a spus George Burcea la Ferma.

Ella a împlinit 4 ani
Ella, fiica cea mare a lui George Burcea și a Andreei Bălan a împlinit astăzi 4 ani. George Burcea a postat pe rețelele de socializare o fotografie de când era mică, iar Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoționant:

„Sunt cea mai fericită când le văd pe Ella și Clara fericite. Azi, Ella Maya, împlinește 4 anișori frumoși. Acești ani în care am descoperit cea mai profundă și neconditionată formă de iubire, au trecut într-o clipă și parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară. Tot ceea ce contează pentru mine, este ca Ella si Clara să fie împlinite, sănătoase și să aibă parte numai de lucruri frumoase. La mulți ani iubita mea prințesă”, a transmis Andreea Bălan.
George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan , Mozocu.Org , George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan , Mozocu, George Burcea și-a făcut un nou tatuaj în ziua în care fiica lui a împlinit 4 ani. Ce s-a întâmplat cu cele în care apărea și Andreea Bălan

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top