Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!”

121016979_3527759163928216_1449784186394972793_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Florentin Pandele a declarat că, în ciuda eșecului soției sale, Gabriela Firea, în cursa pentru Primăria Capitalei, el își va recupera soția și mama copiilor.
Pandele a adus în discuție și starea de sănătate a Gabrielei Firea și faptul că a trecut prin operații foarte grele, iar o pauză de politică îi va prinde foarte bine și din acest punct de vedere.

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile, pentru mine nu va fi o mare pierdere. Îmi voi câştiga soţia şi mama copiilor. Începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale. I s-au tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 după altă intervenţie. A stat trei luni de zile cu o pungă’, a declarat Florentin Pandele, conform Romania TV.

„Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei. Cauza principală a fost după părerea mea echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură’, a menţionat Florentin Pandele.

„Gabi Firea, singură împotriva tuturor’
Pandele a continuat seria declarațiilor șocante: „Ludovic Orban şi USR au adunat toate lăturile şi le-au pus în cap lui Pandele şi Gabrielei Firea.

Gabi Firea a luptat singură împotriva tuturor. Îl cunosc pe Ludovic Orban foarte bine. Am fost membru al PNL. Primul mandat l-am obţinut ca liberal. I-am spus: Gabi, lasă-mă să spun ce ştiu despre ei. Lupta politică se duce cu lovituri sub centură’, a spus Pandele.

„I-am spus: Ludovic, ai adunat toate lăturile lumii în această perioadă şi mi le-ai aruncat în cap cunoscându-mă. Când o să mă întâlnesc cu Ludovic Orban, pe care îl cunosc de foarte mulţi ani, îi voi şopti câteva vorbe la ureche care îl vor face pământiu’.

Dacă Nicuşor Dan câştigă alegerile locale, acest lucru înseamnă distrugerea României, a declarat Pandele.

Ce spune Florentin Pandele despre victoria lui Nicușor Dan
„Aş vrea să-l văd cu ce echipă vine Nicuşor Dan, cu câţi „câini’ vine după el. Rog instituţiile statului să verifice tot ce a spus Orban, tot ce a spus Plicuşor Ban, absolut tot. Să judece cu aceeaşi măsură. Orban în această seară a distrus PNL-ul. Nu mai pot să stau liniştit când se ridică acest montru. Această distrugere a României care este USR-PLUS. Dacă câştigă Nicuşor Dan este distrugerea Bucureştiului. România nu mai trebuie să fie condusă din afară. România este a românilor. Nu e posibil să vină ambasadori şi să ne dicteze ce să facem.
Dacă se întâmplă lucrul ăsta, îl regret pe Vadim Tudor. Cea mai puternică femeie din viaţa mea este Gabriela Firea, nu pentru că am doi copii cu ea.. Anul trecut am rugat-o. Eşti bolnavă, nimeni nu te crede. Dă-ţi demisia! Te execut aceşti indivizi. Culmea, nu mai votau consilieri de la PSD’, a declarat Pandele la România TV.

Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!” , Mozocu.Org , Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!” , Mozocu, Florentin Pandele nu este supărat că a pierdut Gabriela Firea Primăria Capitalei: „Îmi voi câștiga soția și mama copiilor. I s-au tăiat 30 cm din colon!”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top