Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul

121616260_3541070425930423_2599526413702641785_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Inelele de logodnă există din cele mai vechi timpuri. În preistorie, primii oameni obișnuiau să împletească iarbă și să o lege în jurul încheieturilor mâinii, gleznelor și taliei pentru a lega spiritul și a-l controla.

Încearcă acest test inedit, propus de unica.ro, pentru a descoperi cum iubești. Alege un inel fără să te gândești prea mult și acesta îți va dezvălui ce e dragostea pentru tine.

Ai ales inelul 1. Dragostea te face să te simți răsfățată. Când ești iubită simți că dragostea scoate ce-i mai bun din tine. Devii mai luminoasă și mai încrezătoare. Când nu ești iubită te simți invizibilă. Pentru tine dragostea înseamnă validare. Dragostea adevărată înseamnă pentru tine bogăție și certitudine. Când iubești, te implici cu totul, pentru tine nu există jumătăți de măsură.Ai ales inelul 2. Dragostea te face să te simți confortabil și calmă. Nu ai nevoie de multe în lumea asta, dragostea îți este suficientă pentru a supraviețui. Să nu fii iubită e o tragedie pentru tine, îți pierzi speranța repede. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să dai totul și să nu aștepți nimic în schimb. Dragostea nu ține scorul, nu se cântărește.

Ai ales inelul 3. Dragostea te face să te simți specială și importantă. Vrei ca ceilalți să aibă nevoie de tine, să fii adorată și îți place să returnezi aceste trăiri. Dacă nu ești iubită, e greu să te iubești pe sine. Pentru tine dragostea adevărată înseamnă să găsești pe cineva unic, care te iubește cu toată inima. Când vei întâlni pe cineva care vede în tine lucruri pe care alții nu le văd, atunci îți vei fi găsit perechea.Ai ales inelul 4. Dragostea este capricioasă și încântătoare în viziunea ta. Crezi că dragostea trebuie sărbătorită de mai multe ori. Să nu fii iubită înseamnă depresie pentru tine. Pentru tine, dragostea adevărată înseamnă bucurie curată. Sufletul tău pereche trebuie să te facă să zâmbești și să te simți tânără.

Ai ales inelul 5. Dragostea te face să te simți împăcată. Crezi că dragostea umple golurile din viața unui om. Dacă nu ești iubită, vei supraviețui, dar va fi o viață foarte tristă. Pentru tine, dragostea adevărată este stabilă și nemuritoare. Angajamentele sunt foarte importante pentru tine. Când iubești cu toată inima, ești alături de partener și la mine și la rău, până la capăt.

Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul , Mozocu.Org , Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul , Mozocu, Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top