Elevii care nu poartă mască la şcoală vor avea nota scăzută la purtare. Declaraţii de ultim moment făcute de ministrul Educaţiei!

anisie-1-740x894-1.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Elevii care nu poartă masca de protecție la școală vor avea nota scăzută la purtare, a declarat, vineri, ministrul Educației, Monica Anisie.
„Dacă un copil nu respectă regulile, trebuie să îi explice profesorul că este important să se gândească la pericolul pe care îl realizează față de cei din jurul lui, având în vedere faptul că există posibilitatea să aibă virusul respectiv.
Există în regulamentul pentru organizarea și funcționarea unității de învățământ prevederi cu privire la sancționarea elevilor, de asemenea, în statutul elevului sunt prevăzute.

Dacă vă uitați la noul regulament sunt prevederi și pentru această perioadă. Noi am dat ordin de ministru, cu un nou regulament de organizare și funcționare a unității de învățământ”, a spus Monica Anisie.

Întrebată ce se întâmplă dacă un elev își dă masca jos, în clasă și nu ascultă solicitarea profesorului de a o pune la loc, ministrul Educației a răspuns: „Nu există acum să spunem niște sancțiuni care să vină în defavoarea elevului. În primul și primul rând, noi trebuie să îi spunem elevului că riscă să i se scadă nota la purtare.
Știm că având un comportament neadecvat în spațiul școlii, din punctul ăsta de vedere, nerespectând măsurile, riscă să i se scadă nota la purtare”.

Elevii care nu poartă mască la şcoală vor avea nota scăzută la purtare. Declaraţii de ultim moment făcute de ministrul Educaţiei! Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Elevii care nu poartă mască la şcoală vor avea nota scăzută la purtare. Declaraţii de ultim moment făcute de ministrul Educaţiei! , Mozocu.Org , Elevii care nu poartă mască la şcoală vor avea nota scăzută la purtare. Declaraţii de ultim moment făcute de ministrul Educaţiei! , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Elevii care nu poartă mască la şcoală vor avea nota scăzută la purtare. Declaraţii de ultim moment făcute de ministrul Educaţiei! , Mozocu, Elevii care nu poartă mască la şcoală vor avea nota scăzută la purtare. Declaraţii de ultim moment făcute de ministrul Educaţiei!

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top