Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

121167633_3527324657305000_6064731798294676877_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Atrecut deja mai bine de un an de la divorțul actriței. Ioana Ginghină și-a refăcut viața, însă liniștea alături de noul iubit a costat-o 30.000 de euro, bani pe care i-a dat foștilor socri. Vedeta a încheiat socotelile cu trecutul definitiv.
Când a crezut că are pare de liniște, în sfârșit, după un divorț tumultos, Ioana Ginghină s-a trezit că părinții fostului ei soț vor să vândă o bucată de pământ din curtea vedetei, care într-adevăr le aparținea.

Văzând ceea ce se întâmplă, actrița a luat legătura cu foștii socri și le-a spus că vrea să cumpere terenul respectiv. Suma nu a fost deloc mică, iar actualul iubit s-a oferit să o ajute să achiziționeze ceea ce își dorea. Liniștea Ioanei Ginghină alături de noul iubit și încheierea socotelilor cu trecutul au costat-o pe vedetă 30.000 de euro.

Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un coteţ pentru animale, plus multe altele.

Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare. Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri.

Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani’, au declarat surse apropiate vedetei pentru Click!.

Ioana Ginghină și fostul soț se întâlnesc din nou la notar
Nici după un an de la divorț, cei doi foști soți nu și-au rezolvat treburile. Ioana Ginghină se va întâlni cu tatăl fetiței sale la notar, unde trebuie să rezolve problema cu vila de 200.000 de euro în care au locuit împreună.
Pentru a rămâne în casă alături de fiica ei, actrița este dispusă să-i ofere fostului soț orice dorește el. În vila din Dragomirești, județul Ilfov, s-a mutat și actualul iubit al Ioanei Ginghină, Cristi.

Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit , Mozocu.Org , Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit , Mozocu, Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top