Decizie fără precedent a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19: polițiștii în civil verifică dacă românii poartă mască

120904434_3517088301661969_9106977893934900892_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Sunt foarte mulți români care ignoră, în continuare, măsurile sanitare impuse de Guvern în ceea ce privește prevenirea și limitarea bolilor, tocmai de aceea a fost luată această decizie, spun surse Realitatea PLUS.
Știm că în diverse zone din Ronia a fost impusă obligativitate purtării măștii de protecție, dar din păcate foarte mulți români nu respectă aceste măsuri.

Conform acestei decizii, foarte mulți politiști în civil, deci fără a purta uniforma, vor parula pe străzi pentru a identifica persoanelor și firmelor, respectiv societățile comerciale, care nu respectă regulile sanitare de purtare a măștii și distanțare socială.

„Apropo de pandemie, de conformare voluntară, cred că în momentul de față avem nevoie de măsuri mult mai drastice pentru că oamenii din păcate, uneori, respectă numai când văd organele de poliție după care au uitat că trebuie să poarte mască, să se conformeze”, a declarat, astăzi, Virgil Guran, consilier al premierului Orban, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.

Potrivit lui Guran, autoritățile au în vedere înființarea unei linii telefonice de tip TelVerde la care cetățenii pot reclama nerespectarea măsurilor sanitare. „Am discutat și se va pune în practică (înființarea liniei telefonice – n.r.) pentru că sunt oameni care chiar nu vor sa respecte și, din păcate, infectează oameni care sunt serioși, care își văd de treabă, care încearcă să se ferească. Pentru că unii sunt neglijenți se întâmplă acest lucru.
Trebuie să fim conștienți toți: nu este o măsură coercitivă pentru a deranja oamenii, ci efectiv îndreptată în a rezolva aveastă problemă a pandemiei și a limita îmbolnăvirile”, a mai spus consilierul premierului.

Decizie fără precedent a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19: polițiștii în civil verifică dacă românii poartă mască Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Decizie fără precedent a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19: polițiștii în civil verifică dacă românii poartă mască , Mozocu.Org , Decizie fără precedent a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19: polițiștii în civil verifică dacă românii poartă mască , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Decizie fără precedent a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19: polițiștii în civil verifică dacă românii poartă mască , Mozocu, Decizie fără precedent a autorităților pentru a limita transmiterea COVID-19: polițiștii în civil verifică dacă românii poartă mască

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top