Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020

120761483_3516051645098968_6075819912055611680_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Veste tristă pentru români! Sărbătorile de iarnă de anul acesta vor fi foarte seci, fără dans de Crăciun și fără îmbrățișări de Revelion. Managerii de hotel se așteaptă la cei mai rău în perioada sărbătorilor de iarnă.
Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020
Managerii de hotel se așteaptă ca sărbătorile de iarnă cu totul și cu totul diferite față de anii trecuți. Cu siguranță, oamenii nu vor uita acest sfârșit de an și vor intra în anul 2021 cu o anumită teamă.

Anul 2020 a fost unul diferit și prin de surprize pentru întreaga lume.Pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga planetă și a schimbat milioane de vieți.De Crăciun, oamenii nu mai pot dansa în hore, iar de Revelion îmbrățișările nu vor mai avea loc. Regulile vor fi stricte, spre deosebire de anul trecut când oamenii s-au dezlănțuit în toate părțile țării și s-au distrat până dimineață, s-au îmbrățișat și au dansat cu foc.

Ei bine, anul acesta, lucrurile vor sta diferit. Pentru a ne proteja de infectarea noului virus, trebuie să respectăm regulile de protecție.

Reacția unei turiste când a aflat de restricțiile impuse
După ce a aflat că de sărbătorile de iarnă, vor fi reguli impuse, o turistă a declarat că nu va mai merge în nicio locație, ci va rămâne acasă, unde se poate desfășura cum dorește.

Potrivit Știrile Protv, un complex turistic din Bran a rezervat în proporție de 30% pentru sărbătorile de iarnă. Tarifele acestuia pornesc de la 1.000 de lei de persoană pentru patru nopți de Crăciun și 1.500 de lei pentru Revelion.
“Ne gândim la tot ce putem face în funcţie de ceea ce ni se permite, ca de exemplu activităţi afară în aer liber, un cadru muzical în interior specific cabanelor de munte, cum suntem noi aici”, a declarat managerul complexului turistic.

Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020 Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020 , Mozocu.Org , Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020 , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020 , Mozocu, Cum vor arăta sărbătorile de iarnă. Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top