CUM AU REZOLVAT ÎMPĂCAREA BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI: IMAGINI CU CEI DOI ÎN CAMERA DE HOTEL DIN TURCIA

120853592_3512766638760802_8645428758429239480_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Bianca Drăgușanu pleca în Turcia, la scurt timp după ce era ”măcelărită” din gelozie de Alex Bodi, soțul ei violent. Și o făcea singură, ci chiar alături de agresorul care o învinețea, după o bătaie ce a durat aproape cinci ore.
Cei doi au pleca pentru a rezolva, într-un fel sau altul, relația zguduită de mai multe ori de violențe fizice și verbale. Se pare că împăcarea este ca și rezolvată.

Bianca a postat, în ultimele 24 de ore, mai multe imagini din Turcia, unde a plecat sâmbătă dimineața. Ba chiar în una dintre ele apare cu Alex Bodi, la un restaurant cu nargilea… Se poate spune că atunci fumau pipa păcii. Aveau minele fețelor ușor încruntate. Era abia începutul.

Iată că Bianca a revenit cu noi imagini, tot la restaurant, la locul ei preferat, după cum spune, numai că de acastă dată cei doi schițează zâmbete largi, semn că a plecarea din România, după crunta bătaie încasată, a fost de bun augur. Mai mult de atât, într-un Insta Stories, Bianca Drăgușanu apare în camera de hotel, îar prin spatele ei, pentru o fracțiune de secundă, se vede cum trece Alex Bodi. De altfel, fosta prezentatoare avea să dea de înțeles în urmă cu două zile că va merge înainte cu același Alex Bodi.

Cum au rezolvat împăcarea Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Taxată de unii fani a fost Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a bătut-o crunt, în urmă cu câteva zile, incident relatat și în imagini, în exclusivitate, de CANCAN.RO. Reproșurile generale au fost vizavi de faptul că Bianca încă mai stă alături de Alex, deși omul de afaceri din Mediaș nu este la prima agresiune, fizică și verbală. Multe persoane, apropiate divei, au încurajat-o, dar, la fel, i-au transmis că ar fi mai bine să rupă relația.
Ce decisese Bianca Drăgușanu la două zile după scandalosul incident în care a fost ruptă cu bătaia? Pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care chipul ei pare a trăda mai mult decât optimism, în ciuda celor întâmplate, a inserat: ”Soare și apus sunt! Ridică-te și strălucește!”Cum spuneam, Bianca luase, se pare, decizia de a se împăca înainte de a pleca în Turcia.

CUM AU REZOLVAT ÎMPĂCAREA BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI: IMAGINI CU CEI DOI ÎN CAMERA DE HOTEL DIN TURCIA Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, CUM AU REZOLVAT ÎMPĂCAREA BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI: IMAGINI CU CEI DOI ÎN CAMERA DE HOTEL DIN TURCIA , Mozocu.Org , CUM AU REZOLVAT ÎMPĂCAREA BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI: IMAGINI CU CEI DOI ÎN CAMERA DE HOTEL DIN TURCIA , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, CUM AU REZOLVAT ÎMPĂCAREA BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI: IMAGINI CU CEI DOI ÎN CAMERA DE HOTEL DIN TURCIA , Mozocu, CUM AU REZOLVAT ÎMPĂCAREA BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI: IMAGINI CU CEI DOI ÎN CAMERA DE HOTEL DIN TURCIA

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top