Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat

120844503_3509401165764016_3177379064513770388_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Bianca Drăgușanu a promit că va face dezvăluiri incendiare despre ce se petrece în viața ei, asta după ce au apărut imaginile în care blondina este tumefiată și abia poate merge, din cauza bătăii primite de la Alex Bodi.
Cu toate că și-a sfătuit fanii să „rămână aproape’, a trecut aproape o zi de când blondina își ține fanii cu sufletul la gură.

La doar o zi de la apariția imaginilor șocante, Victor Slav a decis să își ia copilul de la fosta soție. Acum, fostul prezentator s-a fotografiat cu Sofia, iar motivul este mai mult decât normal. Pentru ca fetița să nu sufere și să nu își vadă mama desfigurată, Victor Slav a intervenit rapid și a luat-o pe Sofia ca să petreacă timp împreună.

Mai mult, Victor Slav a fost prezent la ziua fetiței sale, care s-a ținut la Alex Bodi acasă. Cei trei, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și Victor Slav, au petrecut împreună timp cu ocazia zilei de naștere a micuței Sofia.

A promis că își va da jos „toate măștile’ și va demonstra cum arată „o femeie nemachiată și iubită’
„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați. Ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată’, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Fanii acesteia încă așteaptă ca Bianca Drăgușanu să facă acele dezvăluiri șocante, așa cum le-a promis. Ba mai mult, vedeta este încurajată din toate părțile, iar internauții nu ezită să-i dea sfaturi despre ce ar trebui să facă mai departe.
‘Bianca dragă te înțeleg perfect prin ce treci,toată lumea își dă cu părerea, dar nimeni nu știe exact ce e în sufletul tău. Nu există iubire adevărată fără suferință. Iar eu știu prea bine ce e iubirea adevărată, dar și suferința….offff…dacă n-ar exista gelozia asta …ar fi prea bine și prea frumos….ai grijă de tine Bianca‘, a comentat o internaută.

Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat , Mozocu.Org , Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat , Mozocu, Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top