Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip. Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor

120996573_3520374044666728_3104935257934479649_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Cornel Ilie și Lidia Buble au o colaborare profesională spectaculoasă, însă există voci care susțin că relația lor a depășit zona asta și s-a transformat într-o poveste de iubire.
Solistul de la Vunk a postat pe Instagram un mesaj care pare să alimenteze zvonurile legate de relația de dragoste cu Lidia Buble.

Cornel Ilie și Lidia Buble au o colaborare profesională spectaculoasă, însă există voci care susțin că relația lor a depășit zona asta și s-a transformat într-o poveste de iubire. Solistul de la Vunk a postat pe Instagram un mesaj care pare să alimenteze zvonurile legate de relația de dragoste cu Lidia Buble.

În plus, comentariile pe care și le lasă unul altuia pe rețelele de socializare i-a făcut pe fani să creadă că relația lor a depășit sfera profesională. Perioada este cum nu se poate mai potrivită pentru amândoi pentru a începe o poveste de dragoste. Lidia s-a despărțit de câteva luni de Răzvan Simion, iar Cornel a divorțat în urmă cu o lună. Faptul că amândoi sunt liberi de contract conjugal reprezintă un alt motiv pentru care fanii lor îi vor și îi vor împreună.

În ultima sa postare pe Instagram, Cornel Ilie a lăsat un mesaj care alimentează și mai mult zvonurile legate de relația lor și le dă apă la moară celor care stau cu ochii pe fiecare gest al lor în Social Media.

„Nu există ‘timpul potrivit, există doar timp și ceea ce alegi să faci cu el.’ – a postat Cornel pe Instagram, mesaj interpretat de fani drept o confirmare a faptului că solistul de la Vunk trăiește clipa alături de Lidia Buble.
Ce a spus Lidia Buble despre relația cu solistul de la Vunk
Invitați într-o emisiune tv, zilele trecute, Lidia Buble și Cornel Ilie au vorbit despre relația dintre ei și zvonurile care îi dau iubiți.

‘Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!’, a declarat Cornel Ilie în cadrul unei emisiuni TV.
La rândul său și Lidia a infirmat o relație cu solistul de la Vunk, altfel decât profesională.

Citește și: Răzvan Simion, reacție surprinzătoare la 5 luni de la despărțirea de Lidia Buble: a publicat o poză cu ea și Cornel Ilie. Ce mesaj a transmis

‘Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem Gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta’, a declarat și Lidia Buble în aceeași emisiune.

În ce privește ceea ce i-a unit, și anume, piesa, Lidia Buble și Cornel Ilie s-au declarat, într-un interviu pentru Observator, copleșiți de rezultatele acesteia.

„Îmi pare că abia a început. Ne așteptăm să fie cu atât mai mult, odată ce a apărut și videoclipul, iar impactul vizual este puternic. Eu am făcut scenariul, pentru că-mi place să spun povești. Am vrut ca și povestea vizuală să fie puternică, la fel ca versurile’, a spus Cornel Ilie.

„În momentul în care Cornel mi-a trimis piesa, nici nu am ajuns să ascult refrenul, că am zis că m-am îndrăgostit de piesă. Eu mereu spun că nu lansez piesă fără să mă regăsesc, iar în aceasta cu siguranță m-am regăsit’, a precizat Lidia Buble.

Cornel a divorțat în septembrie, după cinci ani
La începutul lunii septembrie, Cornel Ilie și-a anunțat divorțul de soție printr-o postare pe rețelele de socializare:

„De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul divorț să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt.
Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire’ – le-a transmis artistul fanilor săi.

Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip. Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip. Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor , Mozocu.Org , Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip. Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip. Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor , Mozocu, Ce se întâmplă între Lidia Buble și Cornel Ilie, dincolo de videoclip. Mesajul postat de artist alimentează zvonurile legate de relația lor

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top