Ce pensie mică are fosta Primă-Doamnă a României! Maria Băsescu primește extrem de puțini bani de la statul român

60494354.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


În perioada cât a fost Prima-Doamnă a României, Maria Băsescu s-a remarcat prin atitudinea sa caraterizată de: calm, frumusețe, eleganță și rafinament. Prezentă mai mereu în dreapta fostului președinte, Traian Băsescu, ea are acum o pensie de 10 ori mai mică decât a soțului său.

Pensia Mariei Băsescu
Maria Băsescu, în vârstă de 69 de ani, s-a remarcat prin calmitate, eleganță și rafinament în perioada celor două mandate de președinte ale soțului, Traian Băsescu. Însă, acum fosta Primă-Doamnă, are o pensie de zece ori mai mică decât acesta. Mai exact, Maria Băsescu primeşte o pensie minimă de 700 de lei lunar, informează okmagazine.
Maria Băsescu are bani în cont
Traian Băsescu deţine împreună cu soţia zece conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 250.000 de euro. De altfel, din declaraţia de avere, se ştie că fostul preşedinte beneficiază de o pensie care i-a adus în ultimul an fiscal aproape 13.000 de euro, de aproape zece ori mai mult decât pensia soţiei de 1.350 de euro. Din calitatea de fost preşedinte Traian Băsescu mai primeşte şi o indemnizaţie anuală de 200.000 de lei (41.600 de euro), adică peste 16.500 de lei pe lună (3.400 de euro). Tot la capitolul venituri, din salariul de europarlamentar a câştigat 41.500 de euro, în timp ce fotoliul de senator i-a adus, până în mai 2019, 12.500 de euro (1.200 de euro pe lună). La acestea se mai adaugă cupoane din titlurile de stat şi dividente care însumează în conturile acestuia şi ale soţiei aproximativ 16.500 de euro.

Ce pensie mică are fosta Primă-Doamnă a României! Maria Băsescu primește extrem de puțini bani de la statul român Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce pensie mică are fosta Primă-Doamnă a României! Maria Băsescu primește extrem de puțini bani de la statul român , Mozocu.Org , Ce pensie mică are fosta Primă-Doamnă a României! Maria Băsescu primește extrem de puțini bani de la statul român , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce pensie mică are fosta Primă-Doamnă a României! Maria Băsescu primește extrem de puțini bani de la statul român , Mozocu, Ce pensie mică are fosta Primă-Doamnă a României! Maria Băsescu primește extrem de puțini bani de la statul român

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top