Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube

Veronica-Stegaru-740x416-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Veronica și Viorel Stegaru au ținut românii cu sufletul la gură timp de mai multe luni, în care cei de la „Acces Direct” le-au prezentat povestea. Dacă înainte erau foarte săraci și trăiau de pe o zi pe alta, în urma aparițiilor televizate, soții Stegaru s-au îmbogățit și au uitat complet de zilele grele din viața lor.
Ce avere a strâns Veronica Vulpița în șase luni la televizor
Veronica Vulpița și soțul ei au uitat de sărăcie după ce au participat la emisiunea „Acces Direct”. Aceștia au fost timp de șase luni constat la TV, în cadrul emisiunii prezentate de Mirela Vaida. Pentru fiecare apariție, cei doi primeau câte 100 de euro. Într-o lună, cei doi soți aveau un venit de la „Acces Direct” de circa 2.000 de euro.

Mai mult, odată cu celebritatea sa, Veronica Stegaru a vrut să se lanseze și în muzică. Astfel, aceasta a lansat o piesă alături de Axinte din „Vacanța Mare”, dar și de Raffaelo. Pentru fiecare milion de vizualizări ale pieselor, Veronica mai primea câte 2.000 de euro. Medloia are acum 12 milioane de vizualizări.

Câți bani au făcut Viorel și Veronica Stegaru la Acces Direct
La fel, și Viorel Stegaru a lansat o piesă alături de Maria Constantin, dar aceasta are mai puțin vizualizări, aproape șase milioane.
Emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 a fost amendată în mod repetat pentru episoadele cu Veronica și Viorel Stegaru, iar cea mai mare amendă care a fost primită a fost de 100.000 de lei. Acum, cei doi s-au întors în satul natal, în Blăgești și au revenit la viața lor normală.

Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube , Mozocu.Org , Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube , Mozocu, Ce avere a adunat Vulpiţa, în doar câteva luni de când a devenit celebră? S-a umplut de bani şi din YouTube

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top