Ce a patit o studenta care s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu un coleg de facultate

121384800_3534775833226549_1932527917642592920_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Pe data de 14 octombrie, romanii o venereaza pe Sfanta Parascheva. In fiecare an, la Iasi, se aduna sute de mii de credinciosi, dar, din pacate, anul acesta pandemia le-a incurcat planurile romanilor.
Cuvioasa Parascheva s-a nascut la sfarsitul secolului al X-lea, in satul Epivat, Tracia, nu departe de Constantinopol, din parinti bogati si binecredinciosi. Ziua ei de pomenire este 14 octombrie, care a fost data decesului sau, in secolul al XI-lea.

In anul 1641, in data de 13 iunie, moastele sale au fost aduse la Iasi de catre domnul Vasile Lupu si asezate in ctitoria sa, Biserica Sfintii Trei Ierarhi. Aducerea moastelor la Iasi a fost un gest de recunostinta din partea patriarhului Constantinopolului de atunci, Partenie I, si a membrilor Sinodului Patriarhiei Ecumenice de la Constantinopol pentru faptul ca Vasile Lupu a platit toate datoriile Patriarhiei Ecumenice.

Prima mentiune in limba romana despre Cuvioasa Parascheva de la Iasi apare in „Cartea romaneasca de invatatura a Mitropolitului Varlaam al Moldovei”, aparuta la Iasi in 1643. Incepand din anul 1889, moastele sale au fost mutate in Catedrala Mitropolitana din Iasi.

Potrivit dexologia.ro, printre cei care au apelat la ajutorul Sfintei Paracheva s-a aflat si o studenta de la o facultate din Iasi. In acea perioada, tanara a cunoscut un baiat din Bucuresti si s-a rugat pentru casatorie. Ea povesteste ca existau anumite impedimente la vremea respectiva.
”In timpul studentiei la Iasi, mi-am cunoscut viitorul sot din Bu­curesti. Dandu-mi seama ca pot sta alaturi de el toata viata, m-am rugat Sfintei Parascheva pentru casatorie. Inaintea nuntii au fost multe impedimente, intre care si impotrivirea socrilor. Dupa ce am facut cununia civila, piedicile de tot felul au disparut si socrii insisi au fixat data nuntii in preajma sarbatorii de 14 octombrie. Atunci, am stiut ca Sfanta Parascheva ne-a aratat semnul binecuvantarii ei”, a spus tanara, conform doxologia.ro.

Ce a patit o studenta care s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu un coleg de facultate Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Ce a patit o studenta care s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu un coleg de facultate , Mozocu.Org , Ce a patit o studenta care s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu un coleg de facultate , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Ce a patit o studenta care s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu un coleg de facultate , Mozocu, Ce a patit o studenta care s-a rugat la moastele Sfintei Paracheva sa se marite cu un coleg de facultate

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top