Caz șocant la Craiova. O femeie a murit, trimisă acasă de medicul de gardă

craiova.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Caz incredibil la Spitalul Județean de Urgență Craiova. O femeie de 49 de ani a murit după ce medicul de gardă a trimis-o acasă pentru că nu ar fi avut nimic grav, doar o banală nevralgie. La trei ore după ce a ajuns acasă, femeia s-a simțit rău, a cerut ajutorul ambulanței și a murit.
Femeia a murit după ce medicul de gardă a trimis-o acasă

Gabriela Vărzaru, mamă a trei copii, a murit după ce a fost trimisă acasă de medicul de gardă de la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Femeia în vârstă de 49 de ani a fost trimisă acasă după ce medicul i-a transmis că are o simplă nevralgie. La trei ore după ce pacienta a ajuns acasă, pacienta a continuat să se simtă rău și le-a cerut rudelor să cheme ambulanța. La scurt timp, femeia a murit, scrie cancan.ro. Femeia a fost chiar mustrată de medicul de gardă pentru că se plânge prea tare. Femeia, vînzătoare într-un supermarket din Craiova a acuzat că se simte rău când s-a întors de la locul de muncă. În urmă cu doar două săptămâni, femeia își făcuse analizele de rutină și nimic nu arăta că femeia ar avea o problemă de sănătate. Femeia a început să aibă dureri grave în piept, marți noaptea. Rudele, panicate, au chemat ambulanța. Copiii femeii declară că au trăit un calvar în toată această perioadă. ‘‘Ți-am dat un calmant, așteaptă să îți treacă”, i-a răspuns medicul. „Ne-au trimis prima dată un echipaj cu un MCV, o maşină de dializă, au zis că ei nu pot şi au cerut altă maşină, i-au făcut un EKG şi ziceau «Ce aveţi, doamnă, de ce faceţi aşa, că nu aveţi nimic»”, povesteşte Cătălina Manolache, fiica pacientei decedate. Rudele femeii spun că aceasta a fost mustrată pentru că se văita din cauza durerilor. „Nu are nimic, au trimis-o cu o reţetă de Midocalm. Ce diagnostic? Nevralgie”, a mai spus fiica pacientei.

”Nevralgia intercostală” trecută pe rețeta cu care pacienta a fost trimisă acasă s-a transformat în ,,pancreatită hemoragică” în certificatul de constatare a decesului femeii. ”’Foarte urât, în timp ce ea acuza dureri în piept şi zicea că se sufocă, doctorița i-a zis: «Dar ce dracu’ te vaieţi aşa?”, a adăugat și cumnata femeii.
S-a demarat o anchetă internă

Caz șocant la Craiova. O femeie a murit, trimisă acasă de medicul de gardă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Caz șocant la Craiova. O femeie a murit, trimisă acasă de medicul de gardă , Mozocu.Org , Caz șocant la Craiova. O femeie a murit, trimisă acasă de medicul de gardă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Caz șocant la Craiova. O femeie a murit, trimisă acasă de medicul de gardă , Mozocu, Caz șocant la Craiova. O femeie a murit, trimisă acasă de medicul de gardă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top