Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță

carmen3-740x856-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Carmen Iohannis surprinde din nou prin eleganță și rafinament. De pildă, zilele acestea, a mers cu șeful statului, Klaus Iohannis la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, în Germania, unde Prima Doamnă a fost în centrul atenției cu ținutele sale, de o croială aparte.
Carmen Iohannis, îmbrăcată în ținute modeste și rafinate
Prima Doamnă a atras toate privirile pe 14 octombrie, atunci când a mers cu Klaus Iohannis la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, în Germania. Aici, șeful statului a primit distincţia pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”, iar Carmen Iohannis a schimbat mai multe ținute.

Prima Doamnă a ales să poarte două ținute cu ocazia acestui eveniment. Una de zi, și una de seară. Pe timpul zilei s-a îmbrăcat într-un compleu alb, format din rochie şi pardesiu, realizat din brocart italian şi căptuşit cu mătase. O ţinută semnată de designerul vestimentar ieşean Andreea Tincu, pe care soţia preşedintelui a accesorizat-o cu deja preferaţii săi pantofi escarpin roz şi geantă în aceeaşi nuanţă, informează okmagazine.ro.

Seara, Prima Doamnă a României a schimbat ţinuta. A îmbrăcat o rochie din brocart preţios, cu încrustaţii mătase, care i-a pus în evidenţă silueta. ”Rochia este din brocart preţios, cu încrustaţii mătase.”, a spus designerul Andreea Tincu.

Care a fost prețul rochiilor
Fiecare rochie a costat peste 1200 lei, iar pardesiul 1000 de lei.

”Preţul acestor creaţii este de 1250 de lei pentru fiecare rochie, dar şi 1000 de lei pentru pardesiul cu o croială unică. Ambele piese vestimentare purtate şi de Carmen Iohannis pot fi achiziţionate de către oricine, fiind disponibile şi pe site-ul oficial”, a precizat Andreea Tincu pentru fanatik.ro.
Discursul lui Klaus Iohannis în cadrul evenimentului
„Sunt deosebit de onorat să primesc Premiul „Otto cel Mare”, care are o semnificaţie specială nu numai pentru oraşul Magdeburg şi pentru Germania, ci şi pentru ideea unei Europe unite în jurul valorilor şi idealurilor democratice. Cu atât mai mult mă onorează acest Premiu, cu cât ne aflăm într-un oraş încărcat de istorie, într-o catedrală martoră a trecutului tumultos al Europei, Domul din Magdeburg. Stimate domnule Primar general, stimaţi membri ai Consiliului de Administraţie al Fundaţiei Culturale „Otto cel Mare”, vă mulţumesc pentru acest Premiu!

Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță , Mozocu.Org , Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță , Mozocu, Câți bani a scos din buzunar prima-doamnă pentru ținutele purtate în Germania? Carmen Iohannis a dat din nou lecții de eleganță

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top