CARMEN ȘATRAN, STUDENTA CRIMINALĂ DIN TIMIȘOARA, POATE IEȘI ZILNIC DIN PUȘCĂRIE! A FOST CONDAMNATĂ LA 19 ANI ȘI 8 LUNI

Carmen-Satran-studenta-criminala-din-Timisoara-poate-iesi-zi-de-zi-din-inchisoare.-Cum-a-fost-posibil-asa-ceva2-840x500-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Carmen Șatran, cunoscută mai mult drept sudenta criminală din Timișoara, se află după gratii, dar poate ieși zilnic de acolo. Se datorează după o schimbare a regimului de detenție. Carmen a executat până acum 11 ani de închisoare, timp în care a fost un deținut model.
Carmen Şatran a fost încarcerată iniţial la maximă siguranţă, ca mai apoi să fie trecută în regim închis, iar în final în regim deschis, datorită comportamentului model avut în închisoare. Astfel, ea poate munci 8 ore pe zi, în interiorul şi exteriorul penitenciarului, fără supraveghere, având obligaţia de a reveni la locul de cazare după terminarea programului. “Deţinuta a manifestat interes constant pentru desfăşurarea de activităţi educaţionale şi lucrative şi a avut un comportament adecvat, este suficientă pentru a considera că aceasta a făcut eforturi serioase pentru reintegrarea sa în societate”, este hotărârea de schimbare a regimului de detenție al criminalei de la Timișoara, potrivit Adevărul.ro.

Carmen Șatran, studenta criminală din Timișoara, poate ieși zilnic din pușcărie! Filmul evenimentelor
Totul s-a petrecut în vara anului 2009, în căminul 50 de la Medicină, din Timişoara. Carmen Șatran (Bejan, pe vremea aceea) şi Sergiu Florea erau studenţi în anul I la Facultatea de Medicină şi Timişoara, dar și iubiți. Aveau de dat nişte restanţe, astfel că au închiriat o camera în căminul cu numărul 50 din complexul stdențesc. Aveau nevoie și de bani pentru a plăti examenele restante, așa că decizia grea a fost luată: fata a acceptat să se prostituezee. Primul client avea să să fie Trifu Schroth, un rom cu mulți bani. Acesta a fost chemat în cameră, însă din cauza unor neînţelegeri, tinerii l-au înjunghiat de mai multe ori pe bărbat, care a decedat.

Cei doi au pus cadavrul în dulap, după care au plecat la cumpărături: aveau nevoie de saci şi de un troler, în care au şi băgat victima, dar nu înainte de a o tranşa. Deşi planul era să pună corpul neînsuflețit în maşina acestuia şi să îi dea foc, portarul de la cămin a sunat la poliţie imediat ce a văzut urme de sânge pe hol. La proces, Carmen şi Sergiu au încercat să dea vina unul pe altul. “Mă întinsesem, gândindu-mă la potenţialele decizii pe care le puteam lua. Apoi se auziseră sunete ciudate, drept urmare îmi deschisesem ochii. Imaginea îmi captase cu siguranţă întreaga atenţie, căci acum persoana ţintuită la podea în urma loviturilor încasate era mult diferită faţă de cum o lăsasem eu. Se pare că fată inocentă, Karla, avusese un moment de cădere psihică şi înjunghiase bărbatul de mai multe ori”, a scris Sergiu Florea, în cartea “Cărare spre abis”.

Criminalii și-au refăcut viețile după gratii
Carmen și Sergiu, foști iubiți, care au ucis și tranșat un bărbat în camera lor de cămin, din Timișoara, au reușit să își refacă viață amoroasă în spatele gratiilor. Carmen Bejan și-a unit destinul cu al lui Șatran Claudius, pe care l-a cunoscut chiar în pușcărie, iar Sergiu Florea s-a însurat în 2015 cu o frumoasă ucraineancă, Inna Kalioglo.
Sergiu Florea a fost condamnat în 2009 la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea și tranșarea unui om, la fel ca și complicea lui, studenta criminală Carmen Bejan (actualmente Șatran).

CARMEN ȘATRAN, STUDENTA CRIMINALĂ DIN TIMIȘOARA, POATE IEȘI ZILNIC DIN PUȘCĂRIE! A FOST CONDAMNATĂ LA 19 ANI ȘI 8 LUNI Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, CARMEN ȘATRAN, STUDENTA CRIMINALĂ DIN TIMIȘOARA, POATE IEȘI ZILNIC DIN PUȘCĂRIE! A FOST CONDAMNATĂ LA 19 ANI ȘI 8 LUNI , Mozocu.Org , CARMEN ȘATRAN, STUDENTA CRIMINALĂ DIN TIMIȘOARA, POATE IEȘI ZILNIC DIN PUȘCĂRIE! A FOST CONDAMNATĂ LA 19 ANI ȘI 8 LUNI , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, CARMEN ȘATRAN, STUDENTA CRIMINALĂ DIN TIMIȘOARA, POATE IEȘI ZILNIC DIN PUȘCĂRIE! A FOST CONDAMNATĂ LA 19 ANI ȘI 8 LUNI , Mozocu, CARMEN ȘATRAN, STUDENTA CRIMINALĂ DIN TIMIȘOARA, POATE IEȘI ZILNIC DIN PUȘCĂRIE! A FOST CONDAMNATĂ LA 19 ANI ȘI 8 LUNI

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top