Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: „Este sub nivelul meu!”

120910916_3516652835038849_797727140516183127_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea! Mai mult, cele două au avut o confruntare, în direct, iar spiritele s-au încins destul de tare.
Replici acide, declarații dure, nervi întinși la maxim, într-atât încât Brigitte Pastramă a decis să părăsească platoul!

De-a lungul timpului, cele două și-au aruncat vorbe grele, iar în confruntarea de la Xtra Night Show nu au făcut excepție. Nu s-au putut abține să nu-și arunce una alteia acuzații dure. Brigitte a susținut că este hărțuită de Raluca Podea, mai ales după mesajul de amenințare pe care l-ar fi primit.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută’ și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subeictul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!’, a precizat Brigitte.

Florin Pastramă susține că a plătit datoria
La rândul lui, versiunea lui Florin Pastramă este că ar fi plătit datoriile de la care a plecat tot scandalul, oferindu-i banii mamei Ralucăi Podea.
„Și-a făcut datorii și i-am spus că i le plătesc eu. Da, eu am luat bani de la mama ei, niciodată de la ea. I-am spus că îi dau ei, nu iau de la ea. Cu maică-sa aveam o altă relație. I-am spus maică-sii să ia bani de la mine pentru că Raluca nu îi dă înapoi. (…) Ea când a cerut banii de la Brigitte, eram în show’, a menționat Florin Pastramă.

Raluca Podea: „Am fost nevoită să fac niște presiuni”
Raluca Podea a fost contactată telefonic pentru a-și expune versiunea cu privire la modul în care s-au petrecut lucrurile.

„Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni’, a transmis Raluca Podea.

Brigitte Pastramă s-a ridicat și a plecat din emisiune
După acuzațiile care i s-au adus din partea blondinei, Brigitte s-a ridicat și a plecat din emisiune, explicând că nu este sub nivelul său ceea ce se petrece.
„Eu nu mă prostituez. Eu nu pot să stau în emisiune cu această femeie, este sub nivelul meu!’, a spus Brigitte, vizibil iritată.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: „Este sub nivelul meu!” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: „Este sub nivelul meu!” , Mozocu.Org , Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: „Este sub nivelul meu!” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: „Este sub nivelul meu!” , Mozocu, Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: „Este sub nivelul meu!”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top