Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct

121642059_3545806722123460_6821984515217731149_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mulți se așteptau ca cei doi să lămurească episodul violent al cărui protagoniști au fost, însă blondina nici nu a vrut să audă de așa ceva! În ciuda insistențelor moderatorului, Bianca nu a vrut să comenteze deloc cele întâmplate!
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au făcut zâmbitori intrarea în platou, ținându-se de mână, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Încă de când au venit la emisiune, imaginile care au apărut spațiu public după ce Bianca ar fi fost bătută de Alex Bodi au rulat pe ecran, Cătălin Măruță ținând să se facă lumină în acest caz.

Bianca Drăgușanu, însă, a refuzat să facă orice fel de declarație pe marginea acestui subiect, precizându-i chiar moderatorului că altceva stabiliseră la început.

„Eu am zis că nu vreau să vorbesc despre asta. Am vorbit că facem altceva, mă superi foarte mult’, a spus Bianca Drăgușanu.

Nici Alex Bodi nu a avut ocazia de a lămuri cele întâmplate, dat fiind că a vrut să respecte dorința Biancăi.

Sunt foarte bine. Eu nu am voie să comentez’, a mărturisit Alex Bodi.

Cătălin Măruță a insistat pe subiect, însă s-a lovit de un zid, căci cei doi nu au făcut nicio declarație cu privire la acest aspect.

Eu vreau să îți salvez onorarea (n.r.: lui Alex Bodi)… Bianca, de ce mă privești așa?’, a mai spus moderatorul, fără să primească răspunsuri edificatoare.

Bianca Drăgușanu: „O să îmi dau toate măștile jos„
Reamintim că, anterior, Bianca le-a promis fanilor pe rețelele de socializare că va urma să facă dezvăluiri de-a dreptul incendiare, în care își va da toate măștile jos pentru a povesti drama prin care trece. Între timp, s-a răzgândit, ținându-și fanii pe jar.
„Hello, everyone! Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu mine pentru că urmează să fac dezvăluiri incendiare. Urmează să dau toate măștile jos și tooți ochelarii jos ca să vă dați seama ce se întâmplă real în viața mea, pentru că știu că sunt foarte mulți care ma apreciați și care vă dați cu părerea despre viața mea și despre ce fac eu. Sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Chestia pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie și cel mai important factor din viața mea este Sofia, care ea merită să aibă o mamă fericită, bună și frumoasă și activă. Deci am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărate, care are un pic de dramă, stați aproape‘, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct , Mozocu.Org , Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct , Mozocu, Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top