Bianca Drăgușanu a recunoscut! Îl vrea înapoi pe Victor Slav. Ce spune despre Anda Adam, fosta lui iubită

120894620_3513438962026903_6294484707377756138_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Cea mai celebră blondină din showbiz reușește să nască aproape cu fiecare declarație controverse… De data asta, Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-ar vrea înapoi pe Victor Slav, fie și pentru scurt timp.
Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format un cuplu destul de nepotrivit, ar spune unii, dat fiind că au temperamente total diferite. În cele din urmă relația lor nu a rezistat, chiar dacă, între timp, deveniseră părinții unei fetițe superbe care, pentru o vreme a părut să le sudeze mariajul.

Bianca nu i-a vrut pe Botezatu și pe Cristea, ci pe Slav!
Deși acum formează un cuplu cu Alex Bodi, blondina nu s-a jenat să facă, în direct, o afirmație surprinzătoare. Întrebată într-o emisiune TV cum l-ar caracteriza pe fostul ei soț, Bianca Drăgușanu a răspuns sincer că Victor Slav este ‘nepriceput’. Mult mai surprinzător a fost însă ce a urmat…

Blondina a fost nevoită să spună la care dintre foștii săi – Victor Slav, Cătălin Botezatu sau Adrian Cristea – s-ar întoarce, chiar și pentru o noapte, iar răspunsul ei a fost unul total neașteptat, deoarece l-a ales pe Victor Slav.

La Victor Slav m-aș întoarce. Însă, să se înțeleagă că nu aveam de ales’, a menționat Bianca, acum iubita lui Alex Bodi.

Vedeta a recunoscut și că a ieșit la un suc cu Ciprian Marica. ‘Am fost la un suc cu el, acum 12 ani. A fost o ieșire, ne-au prins paparazzi și cam atât. Nu a fost nimic mai mult după’, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca, atac direct la Anda Adam
În aceeași emisiune, Bianca Drăgușanu, după ce a comentat la adresa lui Victor Slav, nu s-a sfiit să o cataloghezeze nici pe Anda Adam, care i-a fost acestuia ani de zile iubită înainte ca ei să se căsătorească. Chiar dacă a ieșit învingătoare în duelul cu Anda Adam, care l-a pierdut pe Victor Slav, blondina nu a renunțat la ironie…

Când a fost rugată să o caracterizeze pe Anda Adam în trei cuvinte, Bianca a tăiat literalmente în carne vie.
‘Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică’, a comentat Bianca.

Bianca Drăgușanu a recunoscut! Îl vrea înapoi pe Victor Slav. Ce spune despre Anda Adam, fosta lui iubită Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Bianca Drăgușanu a recunoscut! Îl vrea înapoi pe Victor Slav. Ce spune despre Anda Adam, fosta lui iubită , Mozocu.Org , Bianca Drăgușanu a recunoscut! Îl vrea înapoi pe Victor Slav. Ce spune despre Anda Adam, fosta lui iubită , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Bianca Drăgușanu a recunoscut! Îl vrea înapoi pe Victor Slav. Ce spune despre Anda Adam, fosta lui iubită , Mozocu, Bianca Drăgușanu a recunoscut! Îl vrea înapoi pe Victor Slav. Ce spune despre Anda Adam, fosta lui iubită

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top