Arafat anunță noi măsuri! Se interzic nunțile și botezurile

120911682_3517261178311348_171811776961455933_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Pandemia continuă să facă victime și să producă pagube în rândul oamenilor. Situația din România este tot mai dificilă, având în vedere creșterea bruscă a numărului de cazuri de infectare.
În ultimele zile, infectările s-au menținut pe un trend ascendent, depășind chiar și pragul de 2000 pe zi. În acest context, autoritățile se gândesc la cele mai negre scenarii, având în vedere că lucrurile se complică de la o zi la alta. Astfel, Raed Arafat a anunțat că vor fi implementate noi măsuri de prevenire a îmbolnăvirii, printre care și interzicerea evenimentelor în anumite zone.

Arafat a vorbit despre ce măsuri ar putea fi impuse
Secretarul de stat Raed Arafat, Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat că situația este una din ce în ce mai dificilă și că este nevoie de implementarea mai multor măsuri suplimentare la nivel local, unde incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus depăşeşte 1,5 la mie.

Astfel, toate comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă şi cel din municipiul Bucureşti urmează să se întrunească în regim de urgenţă să analizeze situaţia epidemiologică în fiecare judeţ, pentru a stabili unde este nevoie să se acționeze prin impunerea unor restricții care să țină sub control situația. Potrivit lui Arafat, nu este suficientă limitarea la actualele măsuri, ci situația trebuie reanalizată. Vor fi impuse purtarea măștii de protecție în spațiile aglomerate și periculoase, carantinarea localităţilor care depăşesc 3 la mie în ultimele 14 zile și interzicerea evenimentelor precum nunți și botezuri în zonele cu incidenţa mai mare de 1,5 la mia de locuitori în ultimele două săptămâni.

“Măsurile vor fi analizate în mod deosebit, dar nu ne limităm la acele măsuri: purtarea măştilor în spaţii închise, dar şi deschise, în mod deosebit în spaţiile publice unde există aglomeraţie şi este nevoie de portul măştii, carantinarea localităţilor care depăşesc 3 la mie în ultimele 14 zile şi, bineînţeles, luând în considerare dacă aici există focare sau nu, dacă este răspândire comunitară, atunci luarea în considerare a carantinării acestor localităţi, interzicerea evenimentelor precum nunţi, botezuri în zonele în care sunt cu incidenţa mai mare de 1,5 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, închiderea sau sistarea activităţii restaurantelor în interior în zonele în care depăşesc incidenţa de 1,5.”, a declarat Arafat.
De altfel, el a explicat că vor fi intensificate controalele, pentru a descoperi unde nu se respectă regulile. Acolo unde se va constata că agenții economici nu se supun măsurilor în vigoare, este în analiză suspendarea activităţii acestora. În prezent este permisă desfășurarea evenimentelor, însă cu un număr restrâns de persoane și respectarea măsurilor de prevenire.

Arafat anunță noi măsuri! Se interzic nunțile și botezurile Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Arafat anunță noi măsuri! Se interzic nunțile și botezurile , Mozocu.Org , Arafat anunță noi măsuri! Se interzic nunțile și botezurile , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Arafat anunță noi măsuri! Se interzic nunțile și botezurile , Mozocu, Arafat anunță noi măsuri! Se interzic nunțile și botezurile

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top