Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…”

121968485_3551854774851988_5878383184044072295_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Petre Roman a divorțat de Mărioara Roman după 34 de ani de căsătorie și și-a găsit fericirea în brațele Silviei Chifiriuc. Cei doi sunt împreună de cel puțin 11 ani și au împreună un băiat. Marea artistă a vorbit despre relația cu soțul său și care este secretul unei căsnicii fericite.
Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…”
Petre Roman, în vârstă de 74 de ani și-a găsit sufletul pereche. Silvia Chifiriuc cu 25 de ani mai tânără decât fostul politician a ales să-i fie parteneră pentru tot restul vieții. Fostul premier al României și artista Silvia formează un cuplu de mai bine de 11 ani. Cei doi și-au unit destinele în 2009, și înainte de a se căsători cu Petre Roman, cântăreața a avut o relație cu un italian mai în vârstă, Giuseppe Madia. De asemenea, Petre Roman a fost căsătorit cu Mărioara Roman, cu care are o fiică, Oana Roman.

Recent, Silvia a declarat pentru Antena Stars cum s-au cunoscut cei doi și care este secretul relației lor. „Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură”, a mărturisit soția lui Petre Român.
Petre Roman și Silvia Chifiriuc au un băiat
La scurt timp după ce s-au căsătorit, Silvia l-a adus pe lume pe primul băiat al lui Petre RomanCe a crescut fiul lui Petre Roman și-al Silviei Chifiric! Cum se înțelege Petru cu sora sa, Oana Roman, Petrus. În prezent, băiatul de 11 ani are o relație specială cu părinții săi, aceștia fiind foarte mândri de el. Petrus este în clasa a V-a la Școala Franceză.

Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…” Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…” , Mozocu.Org , Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…” , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…” , Mozocu, Anunțul Silviei Chifiriuc după 11 ani de căsătorie cu Petre Roman: „Am avut o discuție…”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top