Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide

123321594_3590543957649736_2568173928432851062_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Andreea Bălan pare să își revină ușor dar sigur după divorțul de George Burcea. Cu toate că a rămas singură cu doi copii, blondina știe să își împartă timpul astfel încât să găsească echilibrul atât pe plan profesional, cât și pe plan intim. Este o mamă bună, o femeie tânără și o artistă de succes. Sigur, aceste lucruri atârnă greu pe umerii ei, motiv pentru care vedeta are nevoie de pauze, dar și de terapie.

Așa se face că Andreea Bălan pare că înflorește după divorțul de George Burcea. Totuși, câțiva internauți au ținut să îi atragă atenția asupra noului look și să comenteze negativ despre micil modificări din aspectul cântăreței.

Andreea Bălan, criticată de fani
Cu toate că majoritatea fanilor au felicitat-o pentru felul în care arată și grija pe care o are față de ea însăși, alții au fost mai negativiști și au ținut să arunce cu comentarii urâte, în care spun că vedeta e de nerecunoscut. Mai mult, unii i-au spus că seamănă cu Viviana Sposub, iubita fostului soț.„Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită. Ea crede că toată lumea o urăște’ , „Ai schimbat ceva la tine!’, „Nici măcar nu seamănă cu Andreea!’, „Ești leit Viviana!’, „Ești de nerecunoscut!’, „Dragă Andreea îmi pare rău dar nu semeni de loc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea eu te prețuiesc dar așa nu!’ – sunt câteva dintre multele comentariile fanilor uimiți de cât de schimbată este artista.

Cu toate că schimbările nu sunt grosolane, aspectul total al chipului artistei s-a schimbat destul de mult, însă fără să exagere nici cu injectatul buzelor, nici cu o formă mult prea nenaturală a sprâncenelor.

Andreea Bălan nu le-a răspuns internauților răutăcioși, iar asta se poate datora și faptului că este într-o stare foarte bună, având în vedere că abia s-a întors din vacanța petrecută de iubitul ei, Tiberiu Argint.

A fost comparată cu Bianca Drăgușanu
Mai mult, artista a fost comparată cu Bianca Drăgușanu de unul dintre fani. Cineva a întrebat-o dacă merge la același doctor ca iubita lui Alex Bodi, pentru că sunt foarte asemănătoare.

„Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu? Semnați foarte tare’, a întrebat-o cineva pe Andreea.

Sursa: Viva.Ro

Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide , Mozocu.Org , Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide , Mozocu, Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top