ANDREEA ANTONESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA TV. CARE ESTE MOTIVUL

1-188-1024x573-1.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi, la TV. George Piștereanu a interpretat melodia ”Rugă pentru părinți”, iar artista s-a emoționat foarte tare, deoarece și-a adus aminte de tatăl ei.
Andreea Antonescu a vrut dintotdeauna să își mulțumească părinții. La 18 ani, artista și-a luat viața în piept și și-a dorit să fie pe picioarele ei din toate punctele de vedere. A susținut examenul de maturitate, iar singurul ei scop era să obțină note maxime la matematică și engleză scris, singurele materii care contau, din punctul de vedere al tatălui ei.

Cântăreața a mărturisit că nu putea să ia nicio decizie fără aprobarea lui. Doar că în prima zi a probelor scrise de la bacalaureat, artista a avut parte de un șoc. Tatăl ei murise.

Până în ziua înmormântării, Andreea Antonescu a susținut în continuare probele de la bacalaureat. A luat 10 la matematică și 10 la engleză scris, așa cum își dorea tatăl ei. În cadrul emisiunii ”Ferma”, la un moment dat George Piștereanu a cântat melodia ”Rugă pentru părinți”, iar Andreea Antonescu nu s-a putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi, deoarece și-a adus amite de tatăl ei.

”-Eu plâng la asta, să știi.

-Da, vreau să plângi.

-Mamă, deci asta mă sparge. Pe asta nu pot s-o ascult niciodată. E singura piesă pe care n-o pot asculta”, a fost dialogul dintre Andreea Antonescu și George.

La testimoniale, cântăreața a mărturisit că cea mai importantă persoană din viața ei a fost tatăl său.

”Tatăl meu a fost cea mai importantă persoană. Mi-amintesc, în momentul în care s-a întâmplat, am simțit așa într-o fracțiune de secundă c-am rămas fără ochi, fără urechi, fără nas, fără gură, fără mâini, fără picioare, fără absolut tot.
Sunt convinsă că undeva de acolo de Sus, tata are grijă de mine și îmi doresc foarte tare să cred că este și mândru de mine într-o oarecare măsură pentru că îmi amintesc că mereu îmi spunea: ”Mă bucur că te superi acum pe mine, dar mi-aș dori ca la vârsta de 30 de ani să ajungi să-mi mulțumești și să-mi dai dreptate”, a spus Andreea Antonescu.

ANDREEA ANTONESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA TV. CARE ESTE MOTIVUL Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, ANDREEA ANTONESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA TV. CARE ESTE MOTIVUL , Mozocu.Org , ANDREEA ANTONESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA TV. CARE ESTE MOTIVUL , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, ANDREEA ANTONESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA TV. CARE ESTE MOTIVUL , Mozocu, ANDREEA ANTONESCU A IZBUCNIT ÎN LACRIMI, LA TV. CARE ESTE MOTIVUL

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top