Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți

120862702_3509843649053101_4884065536990283426_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Andra Măruță și-a șocat fanii după ce a publicat mai multe imagini cu cei doi copiii ai săi, în care apăreau absolut transformați. Eva și David Măruță s-au transformat pentru o campanie pentru un lanț de supermaketuri în rockeri. Cei doi s-au machiat și și-au schimbat culoarea părului, fiind total diferiți.
Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți
Andra Măruță și-a șocat urmăritorii pe Instagram. Artista a postat numeroase fotografii cu Eva și David cu transformarea șocantă a acestora. Cei doi s-au transformat în adevărate rcok staruri.

Andra și-a machiat, coafat și vopsit copii precum starurile rock pentru o reclamă video. După ce artista a postat fotografiile în mediul online, fanii acesteia au luat foc. Aceștia au venit cu un val de critici la adresa soției lui Cătălin Măruță. „Doamne ferește! Ti-a dat Dumnezeu doi copii așa frumoși și tu îi transformi în niște urâțenii de nedescris!!! Ferească Dumnezeu sa-și dorească și să le placă așa ceva!!! Andra, m-ai dezamăgit!”,”Andra, ce le-ai făcut săracilor copii?”, „Wow! Ce urât să transformi doi copii frumoși in ceva atât de urât” sau „Nu sunt absolut deloc încîntată de schimbarea făcută Evei.Lasa-ți copii să rămînă copii. Dureros!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți la postările Andrei.

Reacția Andrei Măruță la comentariile răutăcioase
Cu toate că internauții nu au fost de acord cu transformarea Evei și a lui David, Andra nu a fost deranjată de comentariile urmăritorilor săi și s-a bucurat pe deplin de experiența celor doi copii ai săi. „Să învățăm de la cei mici sa ne bucurăm de fiecare experiență la maximum!”, a scris Andra în dreptul pozelor.

Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți , Mozocu.Org , Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți , Mozocu, Andra, desființată de fani din cauza fiicei sale. Ce i-a deranjat pe internauți

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top