Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă

123138640_10157987958287266_4588232692830187103_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


O fetiță de 11 ani din Cecenia (o regiune a Federației Ruse) i-a uimit pe internauți cu frumusețea ei desprinsă din basme. Amina Ependieva, diagnosticată cu albinism, are ochii de culori diferite, o altă trăsătură care îi subliniază unicitatea.

Fetița a fost descoperită de fotografa Amina Arsakova, și ea originară din Cecenia, care obișnuiește să pozeze femei și copii de o frumusețe aparte. Lângă imaginile postate cu fetița de 11 ani pe Instagram, fotografa a scris: ”În căutarea frumuseții, am avut iarăși parte de succes” .

Fata duce un stil de viață mai discret, preferând să nu-și etaleze viața pe conturi de socializare. Însă colegii de școală spun că, în realitate, Amina este chiar mai frumoasă decât în ​​fotografii, potrivit medialeaks.ru. Admiratorii care i-au lăsat sute de comentarii consideră că tânăra va avea un succes real în lumea modellingului.

Sursă foto: Instagram aminaarsakova

Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă , Mozocu.Org , Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă , Mozocu, Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

1 Reply to “Amina, fetița cu albinism de o frumuseţe nepământeană uimește întreaga lume. A fost descoperită de o fotografă”

  1. VIOREL GH.POPESCU spune:

    Și eu am un ochi albastru-verzui și celălalt verde albăstrui. Părinții au avut ochii căprui, iar bunicul matern, IOAN MOCANU, a trăit 88 ani, EROU de la MĂRĂȘEȘTI și OITUZ din 1916-1921, a avut ochii albaștri. Era necăsătorit, a căzut prizonier la nemți, a evadat, s-a întors la Regimentul 13 Dorobanți IAȘI, a trecut prin sector cu gaze toxice: fosgen, și-a pierdut vederea pe timp de noapte și l-a vindecat o bătrînă într-o seară! A fost avansat sergent! Eu am ajuns ofițer, locotenent și căpitan în R.15 RĂZBOIENI, IAȘI, în 1977. În 1978 l-am dus la Muzeul Militar din București, Muzeul ist.D.Tr.SEVERIN, Muzeul R.14 VÎNJU M., MAUSOLEUL MĂRĂȘEȘTI, MUZ.IST.BACĂU, MUZ. DIV. ȘTEFAN CEL MARE, IȘ., = 9 zile! Avea 83 ani! Pot scrie o carte. Am 5 cărți de publicat, nu am bani, nu găsesc sponsori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top