Adevărul despre relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David. Declarațiile inedite ale tânărului

121673878_3553890094648456_142278094090199408_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


David Pușcaș, fiul adoptat de Luminița Anghel a trecut recent prin clipe grele. Alături i-au fost prietenii, iar mama sa, mai puțin, dă de înțeles acesta, în urma unor declarații pentru presă.
David Pușcaș a luat bătaie în casă
Fiul adoptiv al artistei Luminița Anghel, David Pușcaș a fost bătut, recent, în propria casă de un tânăr. Rănile au fost destul de grave și avut nevoie de îngrijiri medicale. Prietenii apropiați l-au dus la spital, iar la câteva zile după incident, a găsit un mesaj de la Luminița Anghel în care l-a întrebat ce s-a întâmplat.

”Eram cu un prieten, așa îl consideram eu, și am vorbit despre un alt tip pe care-l știm amândoi. Eu practic mi-am spus părerea despre el. Amicul ce se afla la mine a plecat de la mine, iar după câteva zeci de minute m-a contactat și m-a întrebat dacă mai sunt acasă că vine la mine. Doar că el a venit cu acest tip – despre care eu îmi spusesem părerea ceva mai devreme – și acesta a început să mă ia la bătaie, să-mi arunce farfuriile pe geam, alte lucruri, mi-a spart telefonul. Nu știam ce se întâmplă cu mine.

(…) După ce au plecat am constatat cu bucurie că nu mi-a distrus și laptopul și camera cu care îmi fac eu poze și video pentru vlog. Așa am reușit să-mi fac o poză ca să am dovada în ce hal arătam, plin de sânge, lovit, și laptopul pe care m-am conectat la pagina mea de socializare și am postat acel mesaj. M-am dus și la niște vecini care m-au văzut în ce hal arătam, le-am cerut ajutor, dar n-au vrut să se bage. Mi-au închis ușa. Cele care mi-au fost alături au fost niște prietene bune de-ale mele, Sara și Maya. Am fost dus la spital unde m-au cusut pentru că aveam capul spart. Apoi, la câteva zile, mi-au scos bandajele, tot cu una dintre amice am fost la spital, și apoi, ușor-ușor mi-am revenit.

(…) Prietenii au fost lângă mine. La 2-3 zile după incident, când mi-am recuperat numărul de telefon, am găsit mesaj de la mama care mă întreba ce se întâmplă că o caută mulți ziariști, că o sună presa”, a povestit tânărul pentru Ciao.ro

După incident, cântăreața nu s-a văzut cu David
După ce a fost bătut, Luminița Anghel nu s-a văzut cu David. Mai mult, acesta spune că artista nu îi virează bani în cont așa cum se speculează.
”Nu. Nu m-am văzut. Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine. Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați. Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur”, a mai mărturisit tânărul.

Adevărul despre relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David. Declarațiile inedite ale tânărului Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Adevărul despre relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David. Declarațiile inedite ale tânărului , Mozocu.Org , Adevărul despre relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David. Declarațiile inedite ale tânărului , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Adevărul despre relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David. Declarațiile inedite ale tânărului , Mozocu, Adevărul despre relația dintre Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David. Declarațiile inedite ale tânărului

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top