Adela Popescu și Radu Vâlcan își amenajează noua locuință: „Este o casă normală”

Advertisements


În cea mai recentă ediție a emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu (34 de ani) a oferit noi detalii privind amenajarea noii sale locuințe.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își amenajează noua locuință: „Este o casă normală” „Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât.

Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor.Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, mărturisea prezentatoare TV la începutul anului acesta, pentru Libertatea. Din anul 2015, Adela este căsătorită cu actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (43 de ani). Perechea are doi fii, Alexandru și Andrei. Recent, Adela a dezvăluit că ea și Radu deja au ales canapeaua din living într-o nuanță de verde, mărturisind că se feresc de culorile deschise pe care copiii le-ar putea murdări.

Casa cuplului va avea 4 băi. Dintre acestea, una este foarte mare. „Așa s-a nimerit din construcția casei. E o baie foarte mare, super generoasă.” Spre deosebire de baia „generoasă”, dressingul Adelei este ceva mai mic. „Dressingul nu este foarte mare. Eu mi-am dat seama în timp că am devenit foarte selectivă la haine. Mai demult eram pe cantitate. Mi-am dorit foarte mult accesorii din-astea de fetiță. Uite aici să tragi și să-ți pui curelele. Sau să ai spațiu pentru bijuterii”, a mai declarat vedeta TV.
Sursa: Unica.Ro

Advertisements

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments