A nins azi-noapte! În ce regiune a țării s-a așternut primul strat de zăpadă

MmJiNWRiODMwZmRmNGZiNmMwNGM1MjAyMzA4ZDJkZWY.thumb_.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Ninsoarea și-a făcut apariția în Transilvania, noaptea trecută, astfel că, în județele Alba și Caraș-Severin temperaturile scăzute înregistrate au transformat ploile în ninsoare, lansând să se așterne primul strat de zăpadă.
Potrivit meteorologilor, ninsorile care au căzut peste Muntele Mic din Caraș-Sverin și Arieșeni din județul Alba au fost așteptate, având în vedere temperaturile scăzute din aceste regiuni. În plus, ANM a anunțat că variațiile termice vor fi înregistrate pe tot parcursul lunii octombrie. În plus, vor fi înregistrate temperaturi de 16-20 de gradem peste valorile normale potrivite acestei perioade și luni de toamnă. Însă, acestea vor alterna și cu perioadele reci, cu 12-15 grade în termometre pe parcursul zilei și până la 5 grade în cursul nopții, ba chiar cu valori negative ce se vor înregistra în depresiuni.

2020, cel mai călduros an din ulltimii 141
Potrivit meteorologilor, anul 2020 ar putea fi declarat ce mai călduros an din istorie. La baza acestei afirmații stau analizele făcute pentru luna ianuaria a acestui an în care s-au înregistrat 20.7 grade Celsius în Antartica, temperatura reușind să creeze mediul propice pentru deplasarea blocurilor de gheata. Astfel, luna ianuarie a fost declarată cea mai călduroasă din ultimii 141 de ani, potrivit meteorologilor. „Este un record pentru orice staţie meteo de oriunde în Antarctica. Dacă te duci acolo vara, pentru că acum e vară acolo, temperatura nu depăşeşte, în general 0 grade Celsius. Deci o temperatură de 21 de grade Celsius e ceva important”, a declarat climatologul Gavin Schmidt, pentru televiziunea CBS.
În plus, din cauza temperaturii ridicate în luna ianuarie, o bucată de ghețar mare când statul insular Malta s-ar fi rupt din Pine Island.

A nins azi-noapte! În ce regiune a țării s-a așternut primul strat de zăpadă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, A nins azi-noapte! În ce regiune a țării s-a așternut primul strat de zăpadă , Mozocu.Org , A nins azi-noapte! În ce regiune a țării s-a așternut primul strat de zăpadă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, A nins azi-noapte! În ce regiune a țării s-a așternut primul strat de zăpadă , Mozocu, A nins azi-noapte! În ce regiune a țării s-a așternut primul strat de zăpadă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top