Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu

118766113_3406425899394877_6113242982852797129_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Vulpița de la Acces Direct, declarație șoc despre Nicolae Ceauşescu. Fanii au taxat-o dur când au văzut ce spune despre fostul lider al României!
Vulpița a lui Viorel nu are pic de cultură generală! A dovedit-o în cadrul emisiunii Acces Direct, când a fost pusă să vorbească despre Nicolae Ceaușescu. Nimeni nu se aștepta ca Veronica să aibă o asemenea reacție.

Cei doi au fost plimbați pe la Snagov și filmați pentru emisiune. În acest context, Vulpița de la Acces Direct a fost întrebată cine a fost Nicolae Ceaușescu. Fără să ezite prea mult, femeia a spus sincer și senin: „Nu știu”.

Din cauza acestei replici, telespectatorii emisiunii de la Antena 1 și internauții au fost revoltați. Eu taxat-o imediat pe Vulpița pentru ignoranța de care a dat dovadă vizavi de fostul lider comunist al României.

„În loc sa mergi la fetita stai în București și bați Barbu ca Veronica ai sa ramai fără fetita; Nu stiu ce e în sufletul tău dar mai bine le spuneai să vă ducă acasă la fetiță să o aduci și pe ea la soare și la piscină să se bucure dar tu știi numai să te rupi pe manele să apari la tv fără muncă fără grija fetiței” , i-au mai spus internauții.
Vulpița de la Acces Direct, din nou la altar?
Vulpița și Viorel au anunțat, în cadrul emisiunii Acces Direct, că ar face din nou nuntă. Cei doi au fost deja la Biserică, pentru a discuta despre reînnoirea jurămintelor.

„Urmează să reînnoim de acum jurămintele. Contează mult, deoarece asta ne-a unit și trebuie reînnoite, pentru ca să ne unească din ce în ce mai tare, pentru a fi o relație strânsă, legată între noi. Nici eu nu am toate părțile bune, dar nu chiar atât de rele încât să nu poți să le duci”, a spus Viorel.

Cei doi soți au spus că sunt gata să lase în urmă certurile și problemele. Au mai spus că le trebuie și un nou rând de verighete, pentru atunci când vor face ceremonia de reînnoire a jurămintelor de nuntă.

Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu , Mozocu.Org , Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu , Mozocu, Vulpița de la Acces Direct, replică neașteptată! Ce a spus când a fost întrebată cine este Nicolae Ceauşescu

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top