VICTOR PONTA, SUSPECT DE COVID-19. A INTRAT ÎN DIRECT CU UN MEDIC INFECTAT. PRIMA REACȚIE A FOSTULUI PREMIER

ponta-2.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Fostul premier al României, Victor Ponta, este suspect de coronavirus. Politicianul a intrat în contact direct cu contact direct cu un medic infectat.
Totul s-a petrecut la Bacău, în timpul unei vizite electorale. Ponta a mers în orașul lui Bacovia pentru a-i susține pe medicul Aurelia Țaga, candidat la şefia Consiliului Județean Bacău, și pe Cosmin Necula, candidat la Primăria Bacău, scrie Gândul.ro.

În doar 24 de ore de la întâlnire, Aurelia Țaga a fost depistată cu Covid-19. Ea a stat alături de Victor Ponta pe toată durata vizitei pe insula de agrement, la conferința de presă, dar și la discuțiile din interiorul partidului.

Citește și: Judecător celebru din Timișoara, ucis de noul coronavirus. Avea doar 44 de ani și s-a infectat în Grecia

Ponta se testează la București
„Desi am respectat toate regulile de protecție, duminică, în București, voi face testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie.
Multă sănătate și mult succes candidaților PRO România!” a declarat președintele Pro România pe pagina de Facebook.

Cosmin Necula s-a autoizolat
În același timp, Cosmin Necula a intrat în autoizolare. Despre cazul colegei de partid, a precizat: „La fel ca mulți alți medici din cadrul Spitalului Județean Bacău, doamna doctor s-a infectat în urma contactului cu un coleg de breaslă.

Echipa de campanie a respectat regulile impuse în contextul actual dar, cu toate acestea, luăm măsuri suplimentare de protecție. Pe acestă cale, vă informez că, din respect pentru băcăuani și pentru colegii mei, mă voi izola pentru următoarele zile, atât timp cât îmi vor recomanda autoritățile medicale. Înțeleg faptul că acest anunț produce deja multă bucurie în rândul adversarilor mei politici.

Orice speculație pe marginea acestui subiect denotă doar dorința unora de a câștiga fără merit puncte electorale. Este sub demnitatea unui om să exploateze o astfel de problemă, doar pentru faptul că suntem în campanie electorală”.

VICTOR PONTA, SUSPECT DE COVID-19. A INTRAT ÎN DIRECT CU UN MEDIC INFECTAT. PRIMA REACȚIE A FOSTULUI PREMIER Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, VICTOR PONTA, SUSPECT DE COVID-19. A INTRAT ÎN DIRECT CU UN MEDIC INFECTAT. PRIMA REACȚIE A FOSTULUI PREMIER , Mozocu.Org , VICTOR PONTA, SUSPECT DE COVID-19. A INTRAT ÎN DIRECT CU UN MEDIC INFECTAT. PRIMA REACȚIE A FOSTULUI PREMIER , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, VICTOR PONTA, SUSPECT DE COVID-19. A INTRAT ÎN DIRECT CU UN MEDIC INFECTAT. PRIMA REACȚIE A FOSTULUI PREMIER , Mozocu, VICTOR PONTA, SUSPECT DE COVID-19. A INTRAT ÎN DIRECT CU UN MEDIC INFECTAT. PRIMA REACȚIE A FOSTULUI PREMIER

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top