Veste trista, din pacate. Parintele Calistrat are coronavirus

118952196_3413493165354817_7125642636037475747_n.png
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Parintele Calistrat Chifan a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Preotul, care este foarte cunoscut in Romania si urmarit pe Facebook de peste 750.000 de persoane, le recomanda enoriasilor sa faca gargara cu apa si sare si sa foloseasca agheasma, tuica si albastru de metil pentru a preveni imbolnavirea cu Covid-19.
In prezent, parintele, se afla internat in spital.

„ Eu sunt precaut, dar am alta parere, am alta viziune asupra acestei probleme. Am vazut foarte multi oameni care au ajuns sa intre intr-o panica nebuna de aceasta problema a vriusului, deci efectiv au devenit isterici ca sa folosesc un cuvant simplu. (…) Eu pe toate babutele mele le-am invatat, pe cele mai in varsta – si am in varsta, vorbesc de 92 de ani, de 93 de ani – ele vin in fiecare miercuri la maslu si zic: «Nu te-ai intalnit cu COVID-ul?» «Nu, ca am facut ce mi-ati spus!» Si ce le-am spus?

Niste masuri de igiena foarte simple: in fiecare dimineata, pranz si seara gargara cu apa calda si sare ca sa se curete zona bucala pentru ca sarea e cel mai bun dezinfectant batranesc.”, spunea preotul la finalul lunii iulie, intr-o emisiune.

La acel moment preotul spunea ca pe 7 iulie facuse o testare, pentru ca a plecat in Corfu – Grecia si a trebuit sa faca testul, care a iesit negativ.

In urma cu cateva ore, preotul a anuntat pe Facebook ca a fost infectat cu SARS-CoV-2.

„Am sa va reamintesc, ca o tuse seaca, fortata si necontrolata a pus stapanire pe sistemul meu respirator, de aceea am luat decizia cu prezentarea la spital de buna voie. Fara simptome specifice, de virus Covid 19, luni la analiza sangelui s-a confirmat testul ca fiind pozitiv.
Diagnosticul este sub controlul specialistului, doamna doctor profesor de la Spitalul Infectioase-Iasi, sunt bine, sunt sub tratament cu antibiotice, sunt in rezerva spitalului, sub monitorizare si repaus, nu este absolut nici o conspiratie, totul este cat se poate de normal, in cateva zile voi fi la chilie, dupa decizia specialistului cu tratamentul efectuat conform protocolului de spitalizare. Probabil, pare putin dificil, faptul ca 10 sau 12 zile trebuie voi avea repaus si distanta fata de credinciosi, dar astea sunt regulile igienico-sanitare”, este mesajul transmis de parinte.

Veste trista, din pacate. Parintele Calistrat are coronavirus Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Veste trista, din pacate. Parintele Calistrat are coronavirus , Mozocu.Org , Veste trista, din pacate. Parintele Calistrat are coronavirus , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Veste trista, din pacate. Parintele Calistrat are coronavirus , Mozocu, Veste trista, din pacate. Parintele Calistrat are coronavirus

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top