Vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca, pus pe pauză după apariţia unei reacții adverse la un participant

119096247_3425834184120715_1372343333999460313_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Compania farmaceutică AstraZeneca a anunţat marţi o pauză la nivel mondial în testele clinice ale vaccinului său experimental împotriva COVID-19 după apariţia unei boli neexplicate la un participant.




″În cadrul testelor clinice mondiale randomizate ale vaccinului împotriva coronavirusului de la Universitatea Oxford, procesul nostru de evaluare normală a fost declanşat şi am făcut voluntar o pauză în vaccinări pentru a permite o evaluare de securitate de către un comitet independent”, a declarat compania, partener industrial al universităţii britanice, într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Un purtător de cuvânt al companiei a descris pauza ca „o acțiune de rutină care trebuie să se întâmple ori de câte ori există o boală potențial inexplicabilă într-unul dintre studii, în timp ce este investigată, asigurându-ne că menținem integritatea studiilor”, transmite Statnews.

Vaccinul se află în prezent în cea de-a treia fază a testelor clinice.

Comisia Europeană a anunţat la sfârșitul lunii august semnarea, în numele statelor membre ale UE, a unui contract cu compania farmaceutică britanico-suedeză AstraZeneca pentru achiziţia a 300 de milioane de doze din vaccinul împotriva COVID-19 aflat în prezent în fază experimentală, a anunţat executivul comunitar.

Contractul survine după semnarea unui pre-acord de achiziţie în luna august. Acesta este primul contract semnat de UE pentru cumpărarea unui potenţial vaccin împotriva noului coronavirus. Contractul prevede şi opţiunea cumpărării a 100 de milioane de doze suplimentare.




Documentul semnat mai prevede că statele membre ale UE ″pot despăgubi producătorul (AstraZeneca) în anumite condiţii″⁣ pentru a compensa ’’riscul ridicat″ al procesului de dezvoltare a vaccinului.

Vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca, pus pe pauză după apariţia unei reacții adverse la un participant Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca, pus pe pauză după apariţia unei reacții adverse la un participant , Mozocu.Org , Vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca, pus pe pauză după apariţia unei reacții adverse la un participant , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca, pus pe pauză după apariţia unei reacții adverse la un participant , Mozocu, Vaccinul anti-COVID produs de AstraZeneca, pus pe pauză după apariţia unei reacții adverse la un participant

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top