Un om de afaceri din Cluj, relație amoroasă cu o minoră. Mama fetei este complice 

un-om-de-afaceri-din-cluj-relatie-amoroasa-cu-o-minora-mama-fetei-este-complice_5f59098f4415b.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Un om de afaceri din Cluj este cercetat pentru că a întreținut relații intime cu o minoră. Mama fetei de doar 14 ani este complice la faptă.Adolescenta de doar 14 ani a fost sedusă de Mihăiță Codrianu, de 50 de ani, cu cadouri scumpe. Mai mult de atât, afaceristul a închiriat un apartament pentru fată, mama sa şi cei doi fraţi ai fetei.

Bărbatul a avut o relație cu tânăra timp de 1 an de zile, iar mama acesteia a fost complice la faptă, acceptând faptele bărbatului și chiar încurajând atitudinea acestuia, scrie Adevărul. 

Două fete, minore şi ele, martore în dosar, au povestit cum bărbatul a încercat să le cucerească şi pe ele prin cadouri scumpe și cum, ca să le impresioneze, Codrianu le-a făcut cunoştinţă cu cântăreţul Smiley. 

Și mama fetei este cercetată

Codrianu, arestat la finalul anului 2019, este acuzat că „în perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, scrie în rechizitoriu.

„Actele sexuale s-au desfăşurat în locuinţa persoanei vătămate minore cu acordul mamei persoanei vătămate, inculpata T.E.A., care a înlesnit această activitate şi a sporit autoritatea inculpatului Codrianu Mihăiţă asupra persoanei vătămate”, este acuzaţia adusă de procurori bărbatului şi mamei fetei.Ancheta a scos la iveală că pe fondul tensiunilor din familia minorei, Codrianu le-a luat pe fata de 14 ani, pe mama acesteia şi pe cei doi fraţi ai fetei, de 17 ani şi 8 ani, şi le-a închiriat un apartament în Dej, pentru care plătea 300 de euro lunar. Acolo, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei.

Ancheta a fost declanşată la denunţul tatălui fetei, care, interesându-se de situaţia şcolară a minorei, a aflat că aceasta este aşteptată la şcoală de bărbatul în vârstă de 50 de ani.

Pentru a strânge probe, procurorii au montat tehnică de înregistrat în dormitorul minorei, surprinzând mai multe acte sexuale dintre Codrianu şi fată.

 

Un om de afaceri din Cluj, relație amoroasă cu o minoră. Mama fetei este complice  Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Un om de afaceri din Cluj, relație amoroasă cu o minoră. Mama fetei este complice  , Mozocu.Org , Un om de afaceri din Cluj, relație amoroasă cu o minoră. Mama fetei este complice  , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Un om de afaceri din Cluj, relație amoroasă cu o minoră. Mama fetei este complice  , Mozocu, Un om de afaceri din Cluj, relație amoroasă cu o minoră. Mama fetei este complice 

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top