Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără

un-alt-caz-de-violenta-o-fata-de-18-ani-a-fost-batuta-crunt-de-o-tanara_5f58df6c7c710.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional.După video șocant apărut în mediul online, în care o copilă de 13 ani este bătută cu sălbăticie într-o zonă mărginașă a orașului Târgu Jiu de către alte tinere de vârsta ei, acum a apărut un alt caz de violență.

O tânără de 22 de ani din localitatea Albești, din Mureș, a fost filmată în timp ce lovește cu bestialitate o altă fată, de 18 ani. Incidentul, petrecut în urmă cu zece zile, a atras atenția polițiștilor, după ce clipul a fost publicat pe rețelele de socializare de către Alexandru Cumpănașu.

”Încă un caz șocant, în comuna Albești, de lângă Sighișoara‼😡 Nu mai am cuvinte‼Adolescenții de azi, adulții de mâine‼😳 Așa cum am procedat pâna acum, voi proceda și de acum, adică le voi face plângere penală, în cazul în care nu se autosesizează Poliția‼Dacă vom permite să se repete aceste lucruri, vă dați seamă ce se va întâmpla în viitor⁉️😳😡 Apropo, una dintre agresoarele din Tg Jiu a fost pusă sub control judiciar‼😡 Cine are informații despre cazul prezentat în acest filmuleț, să-mi scrie în privat‼ Ajutați-mă să le identific‼‼‼, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire.

Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără , Mozocu.Org , Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără , Mozocu, Un alt caz de violență! O fată de 18 ani a fost bătută crunt de o tânără

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top