Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii

10-15.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii! După 25 de ani trăiți cu manelistul, Mariana locuiește în condiții mizere, în timp ce solistul se lăfăie în palat!
Chiar daca a stat alaturi de el la bine si la rau vreme de 25 de ani, Mariana, femeia care i-a daruit lui Guta patru copii, traieste in conditii precare la marginea Petrosaniului, exact pe locul in care au fost casele parintesti ale manelistului!

Mariana, cu unul dintre nepotii ei

Nicoleta (30 de ani), Cosmin Marian (28 de ani), Daniela (25 de ani) si Nicu (20 de ani) sunt unii din cei patru copii pe care Mariana ii are cu Nicolae Guta. Chiar daca, de-a lungul timpului, celebrul manelist a declarat sus si tare ca Mariana va ramane mereu femeia vietii lui, chiar si dupa separare, realitatea se dovedeste dura pentru cea care a stat 25 de ani langa Guta. Si asta pentru ca imaginile pe care WOWbiz.ro vi le prezinta in exclusivitate ne arata conditiile mizere in care traieste in ziua de azi Mariana, intr-un contrast evident cu luxul de care se bucura Guta si nenumaratele sale iubite.

Aceasta este baraca in care locuieste femeia care i-a daruit 4 copii lui Guta!

Casa in care isi duce traiul modest Mariana este amplasata chiar la marginea Petrosaniului, pe malul Jiului, intr-o zona plina de deseuri si mizerie. Constructia aparent fragila este din pal si lemn usor, dar are termopane si doua usi de calitate! In interior, Mariana beneficiaza de televizor, radio si alte aparaturi moderne, pe pereti fiind o multime de fotografii cu Nicoleta Guta, fata aflata in conflict deschis cu celebrul ei tata, dar nici una cu manelistul.
In jurul baracii este, insa, haos! Stive de lemne si bolovani, anvelope uzate, dar si pietre moderne de pavaj ce urmeaza sa fie asezate in dreptul casei uriase a unuia dintre copiii Marianei si ai lui Guta, inaltata deja chiar peste drum de baraca! Pe langa chioscul de lemn pe care scrie pompos “Paza”, Mariana se mai bucura si de sarmele din jur, pe care-si aeriseste mereu cuverturile viu colorate sau de tip “dalmatian”.

Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii , Mozocu.Org , Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii , Mozocu, Uite în ce baracă stă femeia care i-a dăruit lui Nicolae Guță cinci copii

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top