Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți

118914055_3420122081358592_4894276052672922863_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------
Un nou caz de violenţă între adolescenţi şochează opinia publică. Imagini revoltătoare apărute pe reţelele sociale arată cum o elevă de 13 ani este bătută şi umilită de alte fete.
Imaginile cu cele patru fete, şi ele minore, care o lovesc pe adolescentă de 13 ani au devenit imediat virale în mediul online. Victima lor a fost umilită timp de mai multe minute, de faţă fiind şi un băiat. Acesta a înregistrat aproape tot incidentul şi de abia la final spune că nu e în regulă ce s-a întâmplat. Culmea este ca fata bătută era prietenă cu două dintre agresoarele sale şi se cunoşteau de ani buni. Acasă tânăra nu a povestit nimic până la apariţia imaginilor. De abia după ce imaginile au apărut în mediul online, autorităţile au intrat pe fir şi au deschis mai multe anchete pentru a stabili ce s-a întâmplat. Agresoarele au avut de dat explicaţii în fața poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului. Incidentul de la Târgu Jiu are loc cu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar. Cele patru tinere care au agresat-o pe faţă sunt anchetate pentru lovire şi alte violențe. Pentru că una dintre ele i-a luat victimei o haină, e posibil ca aceasta să fie acuzată şi de tâlhărie.
Poliștii i-au amendat cu 500 de lei pe părinții tinerilor implicați, patru bărbați și o femeie. Amenda a fost dată conform Legii nr.61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți , Mozocu.Org , Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți , Mozocu, Trei fete au bătut și umilit o minoră de 13 ani, în Târgu Jiu. Amenda primită de părinți

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectani pe baz de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că suntei răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu rspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: Filme Seriale
scroll to top