Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Ana. Cui trebuie să îi spui la mulţi ani pe 9 septembrie

traditii-si-obiceiuri-de-sfanta-ana-cui-trebuie-sa-ii-spui-la-multi-ani-pe-9-septembrie_5f586ef58b611.jpeg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------

Este zi de sărbătoare în calendarul ortodox. Astăzi, la data de 9 septembrie, este sărbătorită Sfânta Ana, a doua zi după Sfânta Maria Mică sau Adormirea Maicii Domnului.
Sfânta Ana a fost mama Fecioarei Maria și a avut o viață  plină de rugăciune și credință în Dumnezeu.

Așadar, numele Ana este unul dintre cele mai folosite de creștini. Iar de-a lungul timpului mari personalități din istorie au purtat acest nume, printre care se numără Ana Aslan, Ana Blandiana sau Regina Ana. 

Astăzi, toată lumea ce poartă acest nume trebuie să își sărbătorească ziua onomastică. Astfel mesajele de la mulți ani trebuie să curgă pentru cele cu numele de Ana , dar și pentru persoanele care poartă un nume derivat, precum Ana-Maria, Aneta, Anișoara, Anita, Anuța, Anica, Anca și  Ancuța.Viața Sfintei Ana

În data de 9 septembrie se prăznuiește Sf. Ana. În această zi este celebrată mama Fecioarei Maria. Potrivit scrierilor bisericești, ea ar fi provenit dintr-un neam preoțesc și era mezina preotului Matan. 

Sfânta Ana a dus o viață ghidată de credință și prin aceasta a obținut ce și-a dorit cel mai mult. Ea a fost cununată cu înțeleptul Ioachim din Galileia și, conform evangheliei, cei doi nu au putut avea copii, însă credința le-a îndeplinit într-un final ce mai are dorință.

Ioachim era mâhnit de faptul că nu pot avea copii, dar nu se mânia împotriva lui Dumnezeu, ci întotdeauna spunea: „Mă voi retrage în pustiu și voi sta și nu voi mânca nimic, ci mă voi ruga și voi plânge, până când Dumnezeu va da roada pântecelui soției mele”. Și, după multă vreme de rugăciune și post, prin rânduiala lui Dumnezeu, cei doi au avut un copil la bătrânețe, pe Fecioara Maria.Toată viața, Sfânta Ana a făcut rugăciuni, a ținut post și a ales să ajute oamenii aflați la nevoie, deoarece și-a dorit să împlinească cuvântul Domnului. Aceasta a rămas în istoria bisericească drept ocrotitoarea copiilor, iar credincioșii o chemau atunci când nu puteau da naștere copiilor sau când erau puși în fața unui necaz.

Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Ana. Cui trebuie să îi spui la mulţi ani pe 9 septembrie Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Ana. Cui trebuie să îi spui la mulţi ani pe 9 septembrie , Mozocu.Org , Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Ana. Cui trebuie să îi spui la mulţi ani pe 9 septembrie , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Ana. Cui trebuie să îi spui la mulţi ani pe 9 septembrie , Mozocu, Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Ana. Cui trebuie să îi spui la mulţi ani pe 9 septembrie

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top