Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor

TIRIAC-NERVOS.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Guvernul a anunțat că va majora pensiile cu 14% începând de la 1 septembrie, însă Ion Țiriac (81 de ani), unul dintre cei mai bogați români, afirmă că nu înțelege decizia celor aflați la guvernare.
Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Țiriac a atins și subiectul majorării pensiilor din România. Miliardarul consideră că măsura ar fi una nejustificată și face o comparație cu ceea ce s-a întâmplat în Franța în urmă cu mai mulți ani.

Țiriac: „De unde mărești pensiile?”

„Fraților, cu tot respectul pentru pensionari, aud treaba asta cu pensiile de 20 de ani! Dacă s-au mărit pensiile de 20 de ani, înseamnă că oamenii ăștia sunt miliardari. De unde mărești pensiile? Despre ce vorbești dumneata? Matale spui că le mărești cu 14%. Spune-mi și mie: în 10 ani, de unde iei acești 14%?

Când a fost François Mitterrand (n.a – președinte socialist al Franței, în funcție între 1981 și 1995), el a adus vârsta de pensionare în Franța la 60 de ani. Când a venit Sarkozy președinte, a spus: «Ce au făcut socialiștii e în regulă, dar noi în 25 de ani suntem faliți! Nu avem cum să facem treaba asta». Și a dat-o înapoi la 65 sau la 67 de ani.
Și acum vin înapoi și spun: unde, cum? Care e economia? Nu sunt ministru de finanțe, nici grădina mea n-o manageriez ca lumea, dar toată lumea trebuie să se gândească la un viitor””, a declarat Țiriac, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor , Mozocu.Org , Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor , Mozocu, Țiriac, scos din sărite de mărirea pensiilor

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
Links: xxnx, FreePornHD, xnxx
scroll to top