Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă

118783244_3406901726013961_6310818430243082570_n.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Tatăl Mădălinei Manole se află la Terapie Intensivă, din cauza infecției cu coronavirus, anunţă Antena 3. Ion Manole se află într-o stare destul de gravă și este internat la un spital din Ploiești. Din păcate, șansele bărbatului de recuperare sunt puse sub semnul întrebării, având în vedere istoricul său medical.
Ion Manole nu poate fi transferat
Ion Manole are nevoie de un pat pe secţia ATI şi, momentan, în Prahova, nu există. I s-a propus să ajungă la spitalul din Focşani, însă acesta a precizat, pentru Antena 3, ca familia a refuzat pentru că le este teamă că nu va rezista, probabil, şi că unitatea medicală nu ar fi destul de pregătită pentru starea lui de sănătate.

Ion Manole a mai avut probleme de sănătate în trecut, după ce a fost afectat de moartea fiicei sale, Mădălina, și a soției sale în 2017. În 2014, bărbatul a suferit un atac cerebral și de atunci a avut nenumărate probleme de sănătate.

Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar a murit
Profesorul doctor Ovidiu Băjenaru, șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar, a decedat din cauza coronavirusului, anunță Stirileprotv.ro.

Medicul neurolog, în vârstă de 63 de ani, era internat la Institutul Matei Balș din Capitală de o săptămână și jumătate.
44 decese în ultimele 24 de ore
Până astăzi, 3.765 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 02.09.2020 (10:00) – 03.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 44 de decese (27 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă , Mozocu.Org , Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă , Mozocu, Tatăl Mădălinei Manole, în stare critică la terapie intensivă

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top