Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize

119611953_3445642072139926_4917149771115479967_o.jpg
Dacă ți-a plăcut dă-ne un LIKE ! Mulţumim!
---------------------------------------------


Fostul fotbalist Gică Popescu se află în spital după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar rezultatele nu sunt tocmai bune.
Potrivit acestuia, din cauza virusului, organismul lui a dezvoltat o pneumonie gravă, motiv pentru care va rămâne în continuare în spital.

Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize
Gică Popescu, în vârstă de 53 de ani a fost depistat cu noul coronavirus în urmă cu o săptămână, iar medicii i-au dat o veste proastă.

Din cauza virusului, organismul său a dezvoltat o pneumonie, motiv pentru care l-au anunțat că va mai rămâne în spital pentru a-l monitoriza. În urma unei tomografii computerizate, la nivelul plămânilor, s-a descoperit că plămânii nu sunt sănătoși.

Inițial, starea lui Gică Popescu a fost una bună la început, dar ceea ce a urmat denotă faptul că virusul poate afecta într-un timp foarte scurt organismul uman, iar lucrurile se pot schimba foarte repede.
„Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu pentru Gazeta.

Ce tratament a primit Gică Popescu
După ce a aflat că este infectat cu COVID-19, fostul fotbalist se aștepta ca după șase zile să fie externat din spital, dar având în vedere că starea sa de sănătate s-a înrăutățit, acesta va mai petrece câteva zile în spital.

În tot acest timp, a urmat un tratament, dar nu a avut nevoie de supraveghere la terapie intensivă. Astfel, medicamentul presicris a fost Remdesivir. Oficialul echipei de la Constanța, nu știe de unde a putut contacta virusul, având în vedere că a respectat toate măsurile de distanțare socială.
„Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar astăzi i-am zis să meargă să fac testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație„,a mai spus acesta.

Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize Bancuri Noi 2020, Poze Amuzante, Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize , Mozocu.Org , Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize , Amuzament,
Postari zilnice Amuzante, Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize , Mozocu, Starea lui Gică Popescu s-a înrăutățit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Ce s-a văzut la ultimele analize

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

- Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2020 Mozocu.Org - Toate Drepturile Rezervate. D'ale lui Mozocu
scroll to top